Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
La Roche Posay- gdzie kupić |
Gdzie w Łomży jest duży wybór dermokosmetyków firmy La Roche Posay? Byłam już w kilku aptekach (m.in. sieć na Dwornej, cefarm) i nic- są tylko podstawowe kremy. Może jest jakaś apteka sprowadzająca pełną gamę tych kosmetyków?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: La Roche Posay- gdzie kupić |
Ja ostatnio kupowałam w aptece, w Stokrotce, ale czy mają pełny asortyment marki, nawet nie wiem.
|
|
Potwierdzam,że w STOKROTCE jest duży asortyment,ale...jest tragicznie drogo!!! osobiście w tygodniu szukałam pudru kryjącego w kremie tej firmy, i znałazłam za 80 zł,a ten sam krem zamówiłam na alllegro za 58 zł (z przesyłką)!!!także polecam kupno przez internet,pozdrawiam Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
też polecam allegro
|
|
Apteka przy centrum 4+...ceny przyzwoite...chociaż napewno nie takie jak na allegro..
|
|
A ja Ci polecam sklepik na Broniewskiego 12. Niema tam, co prawda tej firmy o którą pytasz, ale są bardzo dobre kosmetyki z serii profesjonalnych. Ten sklep reklamuje się teraz na 4lomza.
|
|
W gabinecie Pani Grażyny Misiuty na ul.Dmowskiego 1 dostaniesz wszystkie kosmetyki firmy La Roche Posay. A oprócz tego miło i profesjonalnie. Polecam
|
|
www.doz.pl Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |