Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PYTANIE-BARDZO PILNE |
Mam pytanie do wszystkich kibiców: ] robię flagę łks-u na jutro i się pytam jakmam zrobić,bo mam 3 flagi,te ze słupów. i niewiem jak je zrobi(to znaczy jak mam je uszyć,żeby było najlepiej) PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI.PLISSS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PYTANIE-BARDZO PILNE |
tak poza tym to ma być flaga machana a nie na płot
|
|
az musisz nowy temat zakladac? a jesli juz to jakbys mial cztery takie flagi 'slupowe' to zrob szachownice ![]()
|
|
Na każdej napisz ŁKS :D:D
|
|
a ja mam jedno i mi wystarczy :) może na następny sezon zrobie z kolegami tako flage na płot :)
|
|
ptysiu głąbi zasrany smrodzie se na łbie napisz. kur*wa cioto jedna nie mozesz choć raz zamknąć jadaczki i sie nie odezwać?! a ty to jak juz pisalem z tymi flagami zrob szachownice, tylko ciekawe czy bedziesz mial kij na taką flage, ale postaraj sie, moze cos z tego wyjdzie. ![]()
|
|
wiecie,jakiś kij mogę mieć,ale mam tylko 3flagi i niewiem z kąd wziąć 4flagę. jak niezrobie na dzisiejszy mecz to zrobie na następny więc niema się co martwić:):)
|
|
..hej <tyku>....następny mecz na wiosnę:) jak się nie wyrobisz na dzisiejszy mecz to bedziesz miał duuużo czasu :P
|
|
widać ze tyku jestes jak wiekszosc 'kibicow' , czyli ze slomianym zapalem. jednego dnia piszesz temat "PYTANIE-BARDZO PILNE" a drugiego że moze jednak zrobisz na nastepny mecz :| tak dalej , hehe pozdro i do 13:00 na stadionie ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |