Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O Żydach |
W każdym kraju, w którym Żydzi się osiedlili w większej liczbie, obniżali stale , przede wszystkim jego poziom moralny, rozbijali jego spoistość i solidarność kupiecką, odosobnili się i nigdy i nigdzie się nie asymilowali, religię chrześcijańską na której dany naród się opierał wyszydzali , starając się podkopać ją na każdym kroku i najwymyślniejszymi sposobami , tworzyli naród w narodzie , państwo w państwie https://piotrbein.wordpress.com/2011/09/07/powolac-miedzynarodowy-trybunal-dla-osadzenia-zydowskich-zbrodni-dokonywanych-nie-tylko-w-polsce/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O Żydach |
nie wiesz ze o zydach albo dobrze albo wcale? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
Nieto że jestem za nimi bo nie jestem ale spójrz ilu to naszych wszędzie siedzi i czasami niezłe cyrki odstawia...
|
|
|
Widzę, że i w Łomży antysemityzm kwitnie ... Przykre i wstydliwe ...
|
|
emileczko, pomyśl deczko... te fakty to nie antysemityzm. te fakty to autosemityzm Żydów.
|
|
czy jak ktoś nie ufa , nie darzy sympatią , ma złe zdanie i potrafi je uzasadnić o żydach to jest antysemitą? proszę o odpowiedź na to pytanie. Riposta
|
|
a raczej autoantysemityzm... nvrmnd.
|
|
czy jak ktoś nie ufa , nie darzy sympatią , ma złe zdanie i potrafi je uzasadnić o żydach to jest antysemitą? proszę o odpowiedź na to pytanie. Riposta
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=I1IJzJH9aYk Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Niedługo, sądząc po niektórych artykułach w tzw "prasie", każdy objaw patriotyzmu bądź próbie zachowania tożsamości narodowej będziemy oskarżani o antysemityzm(stfu) lub inną wyimaginowaną fobię. Żydzi zawsze mieli to do siebie, że prawda bardzo ich kłuje w oczy. Nie chętnie co prawda ale muszę zgodzić się z adamosxx. O żydach dobrze albo wcale :) emileczka0110 Wstydliwe i przykre to jest krzyczenie o holocauście a międzyczasie mordowanie Palestyńczyków na ICH ziemi. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WPNo4VbZU2k&feature=related Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i znowu karmicie trolla;)
|
|
Emileczka - tu raczej chodzi o antypolonizm wśród żydów. Andy C - jak to jest, że góra po 10 min od każdego mojego komentarza jest już twoja odpowiedź? Czy ty w ogóle czasem odchodzisz od komputera? Chyba tylko na czas "Tańcowania z Gwiazdorami".
|
|
Cóż, obecne zagrania Żydów w sensie nacisków na pewne kwestie prawne, jak i postępowania władz Izraela budzą niesmak i nie jest to kwestia antysemityzmu. Z drugiej strony na przestrzeni wieków istniała masa Żydów, którzy utożsamiali się z Polską, z polskością. Wielu służyło w armii (nie wiem, porozmawiajcie ze starymi łomżyniakami, co pamiętają okupację, ja miałem ten zaszczyt, że rozmawiałem ze starymi AKowcami) i oddało swoje życie. Wielu uczciwie pracowało jako bankierzy (bez banków nie ma wolnego rynku), jako lekarze, prawnicy. Dopiero w 1968r. władze PRL zrobiły głupi, zły i szkodliwy krok wyrzekając się tych, którzy się Polski wyrzec nie chcieli. Ja wiem, że przez wielu na tym forum mówi zawiść, jad żywcem wzięty od pijanych obszczymurów spod GSu w rodzimej wsi. Jednak ludzie dzielą się na mądrych i głupich, porządnych i nieporządnych a nie na Żydów i nie-Żydów.
|
|
Ahmed - powiedz to o dzieleniu się ludzi Żydom.
|
|
Ahmed napewno sa porządni zydzi bo czemu mialoby ich nie byc, ja osobiscie znam jednego zyda mieszkajacego w naszym miescie ktory to podczas dyskusji najpierw patrzy na kolor oczu jesli masz niebieskie podchodzi do ciebie z dystansem i traktuje jako obcego. i to nie jest zart. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zydzi jako narod panstwo maja mentalnosc podobna do usa mysla ze sa najlepsi i wwzsytko im wolno, a widzac przyzwolenie rozpasaja sie bo jak powszechnie wiadomo UE rzadzi lewactwo ugodowe i kazdemu ulegajace oczywiscie kazdemu oprocz kosciola bo z nim walcza. Europie potrzebna jest prawica silna prawica a jeszcze bardziej potrzebna jest europa ojczyzn i szybki rozpad unii co oczywiscie stanie sie juz nieglugo zsrr tez sie rozpadł a to jest to samo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
opini na temat tego narodu moim zdaniem nie można przenosić na cała nację żydowską. Uważam ,że przeciętny żyd w Izraelu o wileu sprawach nie wie a jezeli juz wie to ich nie akceptuje. Obywatele Izraela są juz od małego wychowywani w poczuciu zagrożenia i obawy przed innymi. Popatrzcie na wycieczki młodzieży izraelskiej do miejsc pamięci ich przodków . Tam młodzież jest izolowana od rówiesników przez obstawe Mosadu . Młodziez jest dokładnie indoktrynizowania. Tylko pewna zorganizowana i wpływowa część nacji żydowskiej postępuje w sposób nie do zaakceptowania przez inne narody , większośc obywateli Izraela z tą grupa i ich postępowaniem się nie identyfikuje. Riposta
|
|
Jestem utajonym antysemitą , od czasu gdy zachciało mi się zobaczyć Izrael. Ten żydowski przewodnik polskiego pochodzenia cały czas udowadniał nam jacy to my jesteśmy głupi , a jacy Oni są wspaniali. Czy nie zniesienie wiz Polakom to nie ich robota? Tacy Rumuni mają wolny wjazd.
|
|
Riposta a widziales co ta chroniona mlodziez zydowska robi w hotelach na wycieczkach np w Krakowie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
I czasem uważam, że Hitler miał dużo racji!!!!!!!!!
|
|
tu macie filmik obrazujacy mentalnosc uciemiezonych zydow http://www.youtube.com/watch?v=XXs4oVrzDbM Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Riposta - bo Żydzi wiedzą, że mają wychowywać swoją młodzież nie w duchu multikulti, tolerancji i rozpasania. Oni wiedzą, że młodzież należy wychowywać nie tyle w patriotyzmie co w narodowym szowinizmie - Żydzie mają być pewni, że są najlepsi, są zjednoczeni a wszyscy inni to wrogowie. A u nas? U nas uczy się,że Murzynek Bambo to fajny gość, że Muzułmanin to też fajny kolega, do którego powinniśmy się dostosować, że pedalska rodzina to coś normalnego, a wszelkie przejawy patriotyzmu (chociażby wywieszenie polskiej flagi na 11 listopada ) to faszyzm, rasizm, i ksenofobia. Dlatego Polacy są sobie wrogami. Dlatego Polacy nie trzymają się razem za granicą.
|
|
widac ,ze ten naród jest całkowicie zepsuty. Te słowa młodej żydówki o narodzie palestyńskim cytuję " ten naród powinien byc całkowicie zniszczony" jak bardzo są wymowne. Czemu ten naród bedacy doświadczony holokaustem to samo czyni narodowi palestyńskiemu? Odpowiedź jest prosta to sa bardzo żli ludzie. Riposta
|
|
Ahmed jesteś dzieckiem biegający z komórko za Czeczenami płaczek :) Przeczytaj swojej kulturalnej narzeczonej posty i potem oceniaj innych swoja entelibecja;) Autor: monikachrzan (---.play-internet.pl) Data: 23-07-11 19:35 Wiem, że w porównaniu do {{{{{{ Mogamieda }}}} hahahhahah...nie mam szans w wyscigu do twego serca, jednak niezbyt mi przykro z tego powodu. Autor: monikachrzan (---.play-internet.pl) Data: 05-08-10 00:03 Przysługuje zasiłek. Dla sześcioosobowej rodziny będzie to ok 3600 zł. I wcale Twój ojciec nie musi mieć rak, wystarczy jedynie, że będziecie Czeczenami. Dostaniecie także za darmo mieszkanie, dofinansowanie do szkoły i mnóstwo darów z Caritasu. Autor: monikachrzan (---.play-internet.pl) Data: 25-07-11 00:52 Słyszałam, że zmienił plany - jak dowiedział się o Łomży na jego twarzy pojawił się wielki islamski banan (ledwie widoczny spod brody). Powiedział: - Nie strelajem juże, nie budiem zamachów diełać. BUDIEM RUCHAT !!!! A kak naruchajem mnogo dzieci to w Łomży wprowadzimy prawo szariatu. Wkrótce ma przyjechać do Łomży ze swoimi 6 żonami i 34 dzieci. Już czeka na niego mieszkanko socjalne. To te gdzie mieszka Andy C (ale on jeszcze o tym nie wie). Autor: monikachrzan (---.play-internet.pl) Data: 22-07-11 00:24 Teraz taka moda - kutasa nie nazywa się ch..em tylko Wackiem, Cygana nie nazywa się Cyganem tylko Romkiem, Czeczena nie nazywa się Czeczenem tylko osobą pochodzenia kaukaskiego. Takie zaklinanie rzeczywistości - jak inaczej go nazwiesz to może nie będzie już taki śmierdzący/agresywny/ leniwy.
|
|
a tak sie rozwodzicie na temat z którego najlepiej mówić w formie kawałów. szybko, zgodne z owym tematem i jeszcze się pośmieje człowiek ;D
|
|
Po czeczenach przyszedł czas na żydów.Po żydach przyjdzie czas na cyganów.Następni będziecie WY sąsiedzi. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |