Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rondo przy kauflandzie |
Piszę tu dla ludzi Ynteligentnych inaczej. To, że na rondzie są światła, w dodatku nie działające nie zmienia nic w tym jakie panują tam zasady ruchu. Trzeba stosować się do ZNAKÓW. Pozdrowienia dla buraka w czerwonym audi 80.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rondo przy kauflandzie |
A ja pozdrawiam pania blondynke z czerwonej skody felicii ktora nie wie kto ma pierwszenstwo na skrzyzowaniu obok ronda przy krzyzu swietym. ...
|
|
:-)
|
|
gother i niżej nie każdy jest taki wiejski as gruntowy jak ty. Riposta
|
|
gother i niżej nie każdy jest taki wiejski as gruntowy jak ty. Riposta
|
|
Riposta nie każdy jest taki głupi jak ty. gother
|
|
Nie zwracają kierowcy uwagi na to że mimo świateł są znaki drogowe a potem na forum obsmarowują władze i drogowców że źle wykonane i zły pomysł z tym rondem bo już wypadki są.
|
|
Bo sa przyzwyczajeni całe życie do jazdy traktorem po polach lub kupnem prawka za świnki i krówki a potem są takie kwiatki na ulicach Łomży.
|
|
o kuzwa ile tu miastowych się odezwało - a ja wam powiem ,że tylko 5% mieszkańców miasta ma korzenie mieszczańskie reszta czyli wy to potomkowie roztrzasaczy gnoju. Więc nie podskakiwac jak pchły na grzebieniu. Riposta
|
|
Riposta ja osobiście nazwałem tego typa burakiem bo mało mi samochodu nie skasował, a nie dlatego, że pochodził ze wsi, więc się nie sap. OK?
|
|
pozdrowienia dla tumana z zafiry srebnej z poczatkiem bl 39 ... ktory tez wymusil mi wczoraj
|
|
oooo koncert zyczen sie zrobil ;)
|
|
A ja pozdrawiam wszystkich tych na rowerach, i na pieszo też. Pozdrówcie jeszcze psa, kota, rybki i akwarium haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |