sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Galeria Veneda

Czy juz wszyscy wzieli kopiel dzis ma otwarcie Galerii Veneda?i o kturej godzinie sa zapisy w kolejce do wejscia do Venedy?ile skladka bo to tez wazne jest i co beda dzis za darmo tam rozdawac?to jest bardzo istotne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Galeria Veneda

A o której te otwarcie - bo ja już gotowa jakby co. Jeszcze tylko jakieś sportowe buciki włoze i ochraniacze na łokcie

wpm pierwsza poleci

DNO - poziom tematów i rozmów na tym forum...
Jeszcze idzie zrozumieć jednego czy dwóch debili, ale tu jest ich mnóstwo! Jeden zakłada w kółko ten sam temat, a reszta świetnie się przy tym bawiąc, odpowiada mu na takim samym poziomie intelektualnym...
DNO...

berni

BERNI,,,,nie podniecaj sie tylko wskakuj w ciuchy i w kolejke,moze cos oberwiesz gratis hihihi.Sadze ze ty pierwszy bedziesz tam stal w kolejce,czy kasa juz wydana w Kauflandzie wczoraj na promocje?

Co to jest "kopiel"

o ktorej te otwarcie bo ja juz czekam w butach i kurtce.

ja juz gotowa jestem,gdzie sie umawiamy pod Galeria Veneda?czy pod Kaulandem?zeby cala ekipa tam wejsc hihihi.

w kupie sila!!!!!!zjednoczmy sie,zeby zakupy byly udane,zeby nam Angole nie powiedzieli ze my Polacy kasy nie mamy,niech zobacza na ile nas stac w Tesko kasy zostawic,udowodnijmy im to ze nas stac jest na wszystko,wesmy kredyty u prowidenta a nie dajmy sie zeby Angol plul nam w twarz!!!!!!!!!!

Żenada!!!

o 15 a potem na 18 msza w ambroziaku w podziękowaniu Bogu że dał nam taką cudowną galerię oraz w intencji zdrowia Julii

---------------------------------------------

wpm nie chichocz, bo zabawna nie jesteś, jedynie żałosna i dalej nie rozumiesz, że jak pisać nie umiesz, to robić tego nie powinnaś. Jesteś wyjątkowo mało inteligentna...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

no ja przed chwilą byłem..ale z kibla skorzystać nie dali to wróciłem do domu. Zaraz tam lecę z powrotem..

Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie

drzewko_szczescia.a ty pisac umiesz?to sie ciesz,a jesli o inteligencje chodzi to mam wrazenie ze to ty nie masz ani troszke w sobie inteligencji,inteligencja jest wrodzona a nie wyuczona,zapamietaj to sobie do konca zycia.

Tak wyglądało to w Sieradzu ciekawe, w Łomży zapewne podobnie....

http://www.youtube.com/watch?v=JfC_crWxjYA

Co za cioty z was, a wpm pokazalas to juz dawno co z Ciebie za .... ahahahahahahaha

.

twojPsychiatra,to sa jaja jacy ludzie moga byc zacofani hihihi szok,jak zwierzeta hihihi:

O 12 tej dla vipów żeby mogli sobie spokojnie zrobić zakupy a o 15 tej dla reszty hołoty.

wpm wywalili Cię z Butiku?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

zgadzam się z bernim, wpm sam/a śmieje się ze swoich dowcipów totalna żenada

Bulwersują się ci którzy już w kurteczkach przed wejściem stoją :):)

juz stoja pod Veneda,nie za wczesnie to jeszcze?HIHIHI

miałam iść z synem ale jak zobaczyłam otwarcie galerii w Sieradzu to chyba sobie daruje....

Igusia

wpm: hihihi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org