Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria Veneda |
Czy juz wszyscy wzieli kopiel dzis ma otwarcie Galerii Veneda?i o kturej godzinie sa zapisy w kolejce do wejscia do Venedy?ile skladka bo to tez wazne jest i co beda dzis za darmo tam rozdawac?to jest bardzo istotne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria Veneda |
A o której te otwarcie - bo ja już gotowa jakby co. Jeszcze tylko jakieś sportowe buciki włoze i ochraniacze na łokcie
|
|
wpm pierwsza poleci
|
|
DNO - poziom tematów i rozmów na tym forum... Jeszcze idzie zrozumieć jednego czy dwóch debili, ale tu jest ich mnóstwo! Jeden zakłada w kółko ten sam temat, a reszta świetnie się przy tym bawiąc, odpowiada mu na takim samym poziomie intelektualnym... DNO... berni
|
|
BERNI,,,,nie podniecaj sie tylko wskakuj w ciuchy i w kolejke,moze cos oberwiesz gratis hihihi.Sadze ze ty pierwszy bedziesz tam stal w kolejce,czy kasa juz wydana w Kauflandzie wczoraj na promocje?
|
|
Co to jest "kopiel"
|
|
o ktorej te otwarcie bo ja juz czekam w butach i kurtce.
|
|
ja juz gotowa jestem,gdzie sie umawiamy pod Galeria Veneda?czy pod Kaulandem?zeby cala ekipa tam wejsc hihihi.
|
|
w kupie sila!!!!!!zjednoczmy sie,zeby zakupy byly udane,zeby nam Angole nie powiedzieli ze my Polacy kasy nie mamy,niech zobacza na ile nas stac w Tesko kasy zostawic,udowodnijmy im to ze nas stac jest na wszystko,wesmy kredyty u prowidenta a nie dajmy sie zeby Angol plul nam w twarz!!!!!!!!!!
|
|
Żenada!!!
|
|
o 15 a potem na 18 msza w ambroziaku w podziękowaniu Bogu że dał nam taką cudowną galerię oraz w intencji zdrowia Julii ---------------------------------------------
|
|
wpm nie chichocz, bo zabawna nie jesteś, jedynie żałosna i dalej nie rozumiesz, że jak pisać nie umiesz, to robić tego nie powinnaś. Jesteś wyjątkowo mało inteligentna... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
no ja przed chwilą byłem..ale z kibla skorzystać nie dali to wróciłem do domu. Zaraz tam lecę z powrotem.. Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
drzewko_szczescia.a ty pisac umiesz?to sie ciesz,a jesli o inteligencje chodzi to mam wrazenie ze to ty nie masz ani troszke w sobie inteligencji,inteligencja jest wrodzona a nie wyuczona,zapamietaj to sobie do konca zycia.
|
|
Tak wyglądało to w Sieradzu ciekawe, w Łomży zapewne podobnie.... http://www.youtube.com/watch?v=JfC_crWxjYA
|
|
Co za cioty z was, a wpm pokazalas to juz dawno co z Ciebie za .... ahahahahahahaha .
|
|
twojPsychiatra,to sa jaja jacy ludzie moga byc zacofani hihihi szok,jak zwierzeta hihihi:
|
|
O 12 tej dla vipów żeby mogli sobie spokojnie zrobić zakupy a o 15 tej dla reszty hołoty.
|
|
wpm wywalili Cię z Butiku? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
zgadzam się z bernim, wpm sam/a śmieje się ze swoich dowcipów totalna żenada
|
|
Bulwersują się ci którzy już w kurteczkach przed wejściem stoją :):)
|
|
juz stoja pod Veneda,nie za wczesnie to jeszcze?HIHIHI
|
|
miałam iść z synem ale jak zobaczyłam otwarcie galerii w Sieradzu to chyba sobie daruje.... Igusia
|
|
wpm: hihihi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |