Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie TANIO umaluje włosy na święta |
Chce Tanio umalować włosy na święta tylko proszę nie chwalić swoich salonów tylko szczerze czy ktoś wie gdzie tanio biorą za malowanie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie TANIO umaluje włosy na święta |
Dziś przechodziłam Al.Legionów widziałam na szyldzie nad Barem smakosz w salonie Butterfly -50% na wszystkie zabiegi w tamtym tygodniu na Mikołajki moja bratowa tam była na promocji i chwali sobie i autentycznie jest połowe taniej spróbuj tam się zapisać numeru nie mam sama musisz sie tam przejść na przeciwko parku
|
|
pomalowac samej :) zaden problem.
|
|
najlepij zetnij do zera i juz
|
|
Moja kochana mama sama sobie maluje. Wiec nie wiem co to za klopot :) ...
|
|
Bardzo łatwo i fajnie można pomalować samemu tylko najpierw trzeba obciąć do zera jak już ktoś powyżej radził.
|
|
Ja zawsze maluję w salonie na dworcu, sporo taniej i fryzjerka potrafi dobrze doradzić kolor. Można również w domu samej, z tym, że w Łomży nie ma gdzie kupić dobrej farby. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
|
Na hali targowej jest sklep chemiczny, doradzą i sprzedadzą dobrą farbkę i nie drogo.
|
|
ja maluje włosy sama jezeli chce kolor odswiezyc ale jezeli chce cos zmienic to ide do pani doroty w piatnicy za włosy do talii płace 45zł wiec mysle ze to sa grosze przy stawkach łomżyńskich salon twoj styl na stawiskowskiej
|
|
w twój styl to bubel byłam tam z koleżanką i nie mamy farby już po pierwszym myciu. to jak z tym powiedzeniem - tanie mięso to psy jedzą... porażka!
|
|
w biedronce obok polo
|
|
A ja zawsze maluje w śniadowie, robie balejaż i płace 45zł i co najważniejsze wychodze zadowolona.
|
|
w farmalu maja niezly wybor farb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________________________________________ ... & vice versa!
|
|
ja maluje w łysych salon u daniela za zmiane koloru z czarnego na miedziany zaplacilam 95 zl farbowanie balejage itp po 43zł w porownaniu do lomzy to prawie za darmo w lomzy chcialam to zrobic to za zmiane koloru cena byla 380zł wiec warto nawet dojechac po za lomze NINKA88
|
|
Nina trochę przesadzasz.Chodzę do fryzjerki w Łomży i za farbowanie i ścięcie płacę 60 zł.Chociaż zgadzam się,że są w mieście fryzjerzy ,którzy za swoje usługi potrafią,, dobrze policzyć,,
|
|
Najtaniej jest w Łysych u Łysych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |