Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto może ostrzyc małego pieska? |
Koleżanka ma problem z ostrzyżeniem małego pieska, może ktoś wie gdzie to można zrobić za nie wysoką opłatą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto może ostrzyc małego pieska? |
weteryniarz jeżeli to jest york to kosztuje od 50 zł w sklepie zoologicznym koło centrum taniego obuwia
|
|
jak mały to go opal nad gazem
|
|
zezowata pi...dę sobie opal idiotko
|
|
alvaro50 To trzebaby potraktowac ,scierwo' acetylenowym bo gazowy jest zbytnio light.
|
|
|
|
Nie ufać myślicielom, których umysły wprawia w ruch dopiero cytat.
|
|
Kup na Allegro profesjonalne nożyczki i niech sama ostrzyże. My tak robiliśmy.
|
|
uwierzcie siwemu... tylko acetylenowym bo gazowy jest zbytnio light , jak mu jajca opalali to i ogon przycięli dlatego teraz cienko szczeka
|
|
Andy , siwy i zezowaty !!!! Wy to się qrde chłopy nudzicie strasznie ??? ---- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich -----
|
|
kittka701 no troszkę tak się nudzę się klocki lego mi się znudziły a za stary jestem żeby iść do piaskownicy pobawić się z innymi dziećmi a koleżanki nie chcą się zemną bawić w dom;) Jedno z dwojga albo ja muszę zmienić taktykę podbojów albo one raczej muszą dostosować się do mnie one;) A zresztą ja nie chce się bawić z innymi dziećmi bo się przechwalają nowymi adidaskami, komórkami nie lubię samolubnych dzieci brrrrr....
|
|
oj biedny Andy C ! życie Cię nie oszczędza, co bidaq??? pograj w komputerek,humorek się poprawi a i łapki czymś zajmiesz ..... ------- lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich-----------
|
|
kittka701 mama mi klapsa w tyłek dała mówi że te dziewczyny z komputera są nie dobre?Na dyśkoteki i do pupów też mnie nie puszcza twierdzi że taka dziewczyna z dyskoteki to nie dla mnie że będzie latać po dyskach i pieniądze marnotrawić na alkohol. Najlepszą narzeczoną mówi mi że tylko w kościele można spotkać bo taka uszanuje tradycje rodzinne i wychowana na leżycie i nie w głowie jej zabawy. Kurna dopiero dziś czwartek a gdzie do niedzieli eszcze czekać. no chyba mamy należy się słuchać ona wie co najlepsze dla syna . Ma racje nie sądzisz?
|
|
Ludzie to mają pomysła żeby zaoszczędzić kilka pln.
|
|
mama ma zawsze rację choćby jej nie miała .. ;) ------- lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich ------
|
|
buuhaaaa!!! mi się ten lew podoba ;))))
|
|
Ale Ty się zemnie śmiejesz nabijasz pewnie sądzisz że jestem mamin synkiem o toż nie tylko nie umiej się przeciwstawić:( A kto mi dobry obiad ugotuje wyprasuje dresiki, pogłaszcze po główce dziewczyna narzeczona ? Na pewno nie przynajmniej takiej nie znam . Mnie jak ładna dziewczyna zaprasza na dyskotekę to od razu podejrzewam że coś jest nie tak i mam rację , zawsze tak jest zabierają mnie po to że jak tłok i nie ma gdzie drina postawić to stawiają mi na głowie bo mam 1,60 wzrostu a jak pytam się czy mogę cie pocałować to dostaje brzydko odpowiedź a do czego ty się nadajesz tylko chyba jako podstawkę pod drina:( Tu się nie ma z czego śmiać nie każdy facet urodził się erykiem inglezjasem ;)
|
|
:) :) :) .......i tej wersji już się 3maj!!! ........ ale teraz to juz naprawdę pora brać się do pracy!!!! A Sio popracować ciężko i wydajnie!!!! ---------- lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich -----------
|
|
Proponuję lecznicę 4 Łapy na Hipokratesa. Znajoma ostrzygła tam swego długowłosego kota, żeby nie cierpiał podczas upałów i panie zrobiły to bardzo dokładnie, estetycznie. Inna sprawa, że kot wyglądał tak ciekawie, że przez dłuższy czas mieszkał w łazience, ale najważniejsze, że jużnie dokuczło mu gorąco. A sierść i tak odrosła. Takos
|
|
kittka701 miłej pracki;) Aty nudy brrrr.......
|
|
a dzięki Andy C - you2 miłego weekendu,weekniku czy jak tam sobie wolisz!!! P.S. nie zapomnij iść na sumę!!!! w niedzielę!!! --- beer or not 2 beer - Szeksbeer * --- * nie mylić z sexbeer
|
|
ale tu naśmieciliśmy w tym temacie!!! się zrehabilituję i też coś podpowiem: Nie wiem czy tanio ale ostrzyżesz każdego pieska w - 4 łapy-Hipokratesa (długi termin oczekiwania?) - Animalslandia Al.Legionów (miły gadajny Pan) - jakis tam gabinet psich fryzur na rogu Bema i Reymonta (starsza Pani - chyba wie co robi ?) ---- lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich ------
|
|
kittka701 hmmm.. myślę i nic mądrego ciekawego nie mogę wymyślić a nie będę mamy budził w środku nocy:( A może obudzę w końcu jest kobietą to coś mi podpowie jak co zrobić co powiedzieć tak żebym wyszedł na osobą sympatyczną i godna zainteresowania ze strony płci przeciwnej;) To ja Tobie życzę miłego weekendu ja to będę strasznie zajęty nie będę miał czasu na żadne randki nie mówiąc o niedzielnej mszy będę musiał odpuścić:( Jak będziesz chciała trochę po klikać ze mną to krzyknij to postaram się znaleźć chwile tylko i wyłącznie dla Ciebie;) Piwa dawno nie piłem kieszonkowe mam obcięte a jak wypije jedne piwo gdzieś cichcem to mama i tak się dowie do domu nie wpuści i gdzie będę spał?:( Nie mam kolegów koleżanek jedyna dobrą duszyczkę co ma cierpliwość i dobre serce i potrafi mi czas poświęcić jesteś Ty;) Miłego weekendu jeszcze raz CI życzę :) ps . A mnie nie interesuje opinia innych tylko Twoja zresztą nigdzie tu nie jest napisane co można a czego nie:)
|
|
Pani Elwira na ''Twierdza Łomża'' strzyże pieski za niewielkie pieniądze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |