środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nowa siłownia na basenie? info

siema ostatnio przechodziłam obok nowego basenu i widziałam jak panowie wnosili jakieś maszyny. Byłam na basenie i pytałam się o tą siłke, ale nikt nie był w stanie udzielić mi informacji od kiedy będzie czynne. wie ktoś coś na ten temat

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nowa siłownia na basenie? info

nowy basen już czynny po przerwie ??

siłownia na basenie? hmm.. dobry pomysł !

No ja czekam na kawiarnio restaurację:) Może w końcu będzie fajne miejsce?

Ponoć - nie jest to informacja zweryfikowana - siłownię na basenie ma prowadzić właściciel siłowni Ewa. Osobiście chodził tam nie będę, temu człowiekowi brak kultury osobistej.

Ahmed ɐʇzǝzɹɐʞo ǝıs nʍouz zɐɹɐz olʎq ǝıu sɐʍ znɾ ouʍɐp ' uɐzɹɥɔ ıuoɯ ıɔsouloƃǝzɔzsod ndɐznnɟ ɐlp ɐıuǝıʍoɹpzod ɾılsǝzɹd

Ahmed i bardzo dobrze że nie będziesz tam chodził ,bo to będzie siłownia tylko dla kobiet.

AHMED UPR/owcu i Korwinkowcu i Fazapusiu pozdrów swoja monisie chrzan ode mnie > TY i "Osobiście chodził tam nie będę, temu człowiekowi brak kultury osobistej" HAHAHAHAHAHA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org