Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak mogą zarobić matki siedzące z dziećmi? |
Napiszcie czy jest może jakieś legalne chałupnictwo itp.bo narazie nie ma mowy o innej pracy dajcie jakieś pomysły na życie. dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak mogą zarobić matki siedzące z dziećmi? |
Dziecko do żlobka - mama do pracy. Albo zostań Czeczenką - będą ci płacili 600 zł miesięcznie od każdego urodzonego dziecka.
|
|
Protagoras a nie lepiej zatrudnić nianię a mama może usiąść w kucki pod kościołem ?
|
|
zezowate szczęscie co tam u Ciebie słychać?
|
|
martdabro-ja robie bizuterie,malo sprzedaje,ale czasem cos tam opchne :P naucz sie robic na drutach albo szydelku,masa kobiet sprzedaje na allegro ale nie tylko,jak sie wyrobisz to moze nawet bedziesz konkretne zamowienia dostawac :) jak jestes komputerowa to moze portal jakis stworz dla matek,czytalam kiedys artykul o takiej jednej matce,co to teraz po paru latach od stworzenia portalu zarabia doskonale,ale to nie w Polsce naturalnie bylo...no ale pomysl podaje :)
|
|
sprzedaz internetowa... Musisz znalezc produkt. Zamowienie skladasz w hurcie, dostajesz pod drzwi, a jezeli trzeba wyslac na poczcie to na chwile dziecko do wozka i na spacer. Tylko jak powtarzam, sama musisz znalezc produkt, bo tego nikt Tobie nie zdradzi raczej :)
|
|
Napisałam,że nie ma możliwości narazie do pracy bo drugie w drodze a, że chce się czymś zająć to zle?????????może mam usiąść z założonymi rękoma wymalować się i czekać na szczęście? sory, ale chamska była twoja odpowiedz,
|
|
ta wiadomość to do protagorasa
|
|
martdabro a nie ma co się dziwić na taką debilną odpowiedź prontoogórasa to przedstawiciel korwina mikego tego co od wielu lat stara się dojść władzy, nie udolny racjonalista nigdy nie bedzie rzadził w polsce.
|
|
protaku.tas jak zwykle pokazał swoja parszywą faszystowska gębę :)
|
|
siec w domu i czekaj na 3-ciego dzidzusia.
|
|
Andy C dziękuję, jakoś się wjedzie nie najgorzej , a co to za psi kuta.s ten - Andy cֹ - co Ci brużdzi i podszywa się pod Ciebie ? a - Andy B - to co jakiś klon ?
|
|
zezowate szczęscie no podszywa się to ten 4 krop i serducho (czyli ten co miał serce w niebieskim kolorze zamiast nicka) Andy B, Andy D co kiedyś kogoś tam straszył to zemsta PiS u na moje posty za***ł mi hasło na forum nie mogłem wejść . Prezes go chyba wynajął wolny kraj a ścigają za poglądy polityczne;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |