Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRY dermatolg |
szukam dobrego dermatologa w lomzy albo w bialymstoku, ale nie takiego ktory przepisuje reklamowane produkty i wizyta trwa 2 min, spojrzy na twarz i wypisuje kolejna recepte na mascie, kremy, tabletki ktore NIC nie pomagaja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRY dermatolg |
Najlepiej sam zostań dermatologiem a wtedy skończą się twe podejżenia.
|
|
aaa88 walczysz z tradzikiem?Wronski(stary) w Bialymstoku leczy tradzik setkom ludzi,ponoc skutecznie,ja rowniez leczylam sie u Wronskiego i teraz nie wiem,co Ci poradzic,chlop jest chamem i ma weza w kieszeni,na umowiona wizyte czeka sie pod drzwiami min 1,5h,pan ma zwyczaj nawet do 80letnich kobiet zwracac sie per "ty",jego skutecznosc polega glownie na tym,ze zleca bardzo szczegolowe badania,a wtedy wie,co Ci dolega,czy to cukrzyca czy to gronkowiec itd.przygotuj sie na wydatek ok 500zl tylko na badania,pierwsza wizyta byla 100 zl,nastepne po 50,ale to sie moglo juz zmienic leczyl mnie sterydami(izotek),rzeczywiscie pomoglo na usuwanie laserem blizn potradzikowych zapraszal naturalnie do swojej kliniki :P probowalam sie pozbyc tradziku przez lata,w Lomzy nie pomogl mi zaden dermatolog,jeden mnie leczyl ponad pol roku davercinem doustnie!!! mozesz sobie wyobrazic zoladek po takiej kuracji,nie daj sie naciagnac na szczepionke-nieskuteczna,w Stanach sie dermatolog odgrazala,ze mnie wyleczy-gowno pomogla :P Wronski pomogl,ale zdania o nim jako czlowieku nie zmienie :(
|
|
http://www.doktorklepacki.pl/ przyjmuje w soboty w Łomży, umów się tel. na wyniki badań, które zleca Wroński w konkretnym laboratorium się smieje, mówi że tam wszystkim wychodzi to samo... Co do Wrońskiego, ma swoje wady i zalety, nie zawsze ma pomysł na leczenie, ale że jest miły i zwraca się na Ty to tego do negatywów bym nie zaliczył.
|
|
a czy ten klepacki wyleczył Cie? ile trzeba przygotowac na wizyte?
|
|
Slyszalam rowniez pozytywne opinie o dr Klepackim :) Koszt wizyty okolo 60 zl :)
|
|
moja znajoma właśnie poszła raz do takiej pani dermatolog i wyszła po minucie z receptą, podobno tylko weszła spojrzała na jej twarz, powiedziała 2 zdania i wypisała receptę. Tak trwała cała wizyta.
|
|
W Białymstoku dr.Paszko przyjmuje na kolejowej prywatnie-niby bardzo dobra lekarka-ile teraz wizyta nie wiem W Łomży takowego raczej nie ma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |