Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policja w cywilnym oplu |
Dzisiaj po Łomży kręciła się policja w cywilnym samochodzie, był to Opel, niebieski. Panowie jeździli w pełnym umundurowaniu, wolniutko. Posiadają kogucik, zatrzymują, blachy to BL 04418, uważajcie. ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policja w cywilnym oplu |
heh nawet znalazłem fotke w necie, to ta: ---------------------------------------------
|
|
hmmm,,
|
|
No i ? Piszesz "uważajcie" - na co ? Bo jak przegniesz pałę to powinni Cię szczyścić i tyle ! ________ Malachit
|
|
Malachit dobrze rzecze! Zapoznaj się ze statystykami z ubiegłego weekendu. Ponad 50 osób zginęło na drogach. Jestem za tym,by takich patroli było jak najwięcej. Mini
|
|
Spokojnie Panowie to tylko kryminalni;) Jeśli nie jesteś podejrzany lub nie masz narkotyków możesz spać spokojnie;) Za wykroczenie mogą Cie zatrzymać ale tylko rażące a ja za tym jestem;) Oczekuję tylko odpowiedzi;)
|
|
Najwiecej powinni ,jeba.c' na kazdym kroku tych zatrzymywanych kutasow jezdzacych na podwojnym gazie!Dlaczego na zachodzie nie ma ,tej plagi'?! Bo tam jeden czy drugi ma swiadomosc co mu grozi za taka jazde. Bedac w pewnym kraju widzialem ze tam sie akurat z TAKIMI SZWANCAMI dyskutuje krotko!
|
|
a ja tam lubię policję ! podoba mi się jak kasują łosi po 500 zeta ! pozdrowienia dla czarnej vectry
|
|
W tej Astrze widzialem jezdzi chyba kapitan Zbik.
|
|
|
|
Podwójny gaz trzeba tępić, ale moim zdaniem zanim zbudować normalne drogi to jest tutaj las fotoradarów, pełno tajniaków, patroli i pochowanych suszarek, a za przejazd przez kawałek autostrady trzeba płacić. ---------------------------------------------
|
|
Kadetem Tera!
|
|
Na zachodzie też jeżdzą na podwójnym gazie. Np. Włochy, Hiszpania, Grecja... Ale tępić trzeba. ________ Malachit
|
|
Może chcą sprzedać? Ładny kolor :-)
|
|
wszystkie tajniaki maja blachy bl 04*** no biala skoda miala inne. strasznie mi tajne samochody xD Nie mam 14 lat
|
|
|
ale mi tu wydarzenie, sensacja he he bo to jeden taki samochód po mieście jeżdzi, łatwo ich poznać miasto jak i komenda to wielka metropolia hahahaha
|
|
na zachodzie też jeżdzą na gazie heh i to na większym niż u nas np.U.S.A
|
|
Nie wszystkie miały 04..... Nie mówię o białej skodzie.... ________ Malachit
|
|
|
Widocznie znacie tylko te z 04... ________ Malachit
|
|
W sumie to w nosie to mam. Jak się komuś nudzi niech idzie na Partyzantów i sobie popatrzy ;] Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |