Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcemy tańszych biletów o 25% |
Stosunkowo bilety łomżyńskie do warszawszkich są droższe. Zobaczmy na bilecie mies. ulgowym w łomży bilet 1 przejazdowy = 0,90 zł mies. 33zł w warszawie bilet 1 przejazdowy = 1,80zł mies. 42zł Mamy 22 dni robocze. Łomża 33zł : 1,80zł (przejazd w 2 strony) = 18,(3) 22-18=4(dni gratis) Warszawa 42 : 3,8zł (przejazd w 2 strony)= 11,(6) 22-16=11(dni gratis) jest roznica (ceny warszawskie bralem z ulga) |__--__|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcemy tańszych biletów o 25% |
10% jak obniżą to będzie dobrze...
|
|
Jakby łomzynski tabor miał 600 autobusów i 30 osób w biurze ,poza kierowcami,to cena byłaby taka jak w Warszawie.A tak mamy (no ,szczerze nie wiem ile mamy)kilkanascie autobusików ,a w biurze umysłowych pewnie tyle samo albo i wiecej,wiec cena jest jaka jest
|
|
MPK pozbawił się dodatkowych dochodów z reklam zgadzając się na zakaz umieszczania reklam na nowych autobusach. Czy ktoś kalkulował zyski z dłuższej gwarancji za utratę korzyści z wpływów reklamowych. W Warszawie tych oklejonych jest masa ... w Łomży zamiasta zarabiać na raklamach MPK będzie podnosić ceny biletów, no jeszcze szyby zostają ....
|
|
Ja to jazde mam za free ostatnio karzystałem z MPK i pierwszy raz jechałem tym nowym VOLVO :D cóż oczywiście bez biletu bo 2 przystanki dalej zajechać to za free można no nie ?
|
|
wiecie chciec to za malo by miec
|
|
Ale chcieć, to pierwszy stopień do tego, żeby mieć ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
poczekajmy, pożyjemy, kupią nowe autobusy, ceny wzrosną, chociażby ze względów inflacji+ Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
odkad weszlismy do UE to wszystko drozeje
|
|
ehe a jak sie z niej wycofać ;p hehe
|
|
że o Biuałymstoku to juz nie wspomne że tez nie jest aż tak drogo (jesli chodiz o bilety miesięczne, bo tylko 27 na wszystkie linie). A w Łomży drogo...
|
|
nie czytałem wątku, ale po przeczytaniu tytułu, ja dodam że chce żeby odrazu S T A N I A Ł gaz LPG, moze byc po 1.50zł
|
|
Ja się zgadzam nawet na 1,20 zł za gaz...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |