wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca

Wiem że to nie jest dział ogłoszeń ale pilnie poszukuję pracy.
Jeśli ktoś ma jakieś informację bardzo proszę o kontakt na maila madziak0409@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca

jak bardzo pilnie to DOBROPLAST w Laskowcu za Zambrowem poszukuje pracowników

fiolkowaaa

jak szukasz roboty " na gwałt" , to daj ogłoszenie w Dziale Ogłoszenia Towarzyskie

a jak to jest w dobroplascie? bardzo zle?

h0jowe forum

nie no naprawdę mają niektórzy nierówno pod deklem ;]

fiolkowaa - zwróć się do lewaków - niech ci dadzą zasiłek z takim entuzjazmem z jakim rozdają wysokie zasiłki czeczenom.

Protagoras taki jesteś społecznika to dla ciebie tez mam poradę jaka sobie nie radzisz w życiu. Widze że i rosyjski znasz bo lubisz lewaków to ci coś znajdę za wschodniej granicy;)

niektórzy radzą sobie bez pracy

aniffd vel thin_lizzy1,
marta, ty jesteś chu.. ja warta !

weż ty RASISTO, matole czochraj bobra !

zamów sobie FASZYSTO pięć piw i zamknij ryja, jeban.y fazap wcina się jak brudna - brunatna koszula w dup.ę !

Tak!Polakom pozostaje tylko byle jaka praca po 300 godzin mieś.za grosze u wielkich ponów za które można tylko wegetować a nie godnie żyć! I tylko wieczne narzekania na brak kasy zamiast upominania się o swoje!!! I jeszcze się z tego cieszą!!!

a czy pytanie o to czy na to mieszkanie socjalne czekali w tej samej kolejce co kilkadziesiąt polskich rodzin to już ksenofobia?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
nieruchomości
Na sprzedaż mieszkanie w Łomży przy ul. Rycerska 2 pow. 60,60 m2, III piętro, 3 pokoje.
tel. 698506416
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org