Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca |
Wiem że to nie jest dział ogłoszeń ale pilnie poszukuję pracy. Jeśli ktoś ma jakieś informację bardzo proszę o kontakt na maila madziak0409@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca |
jak bardzo pilnie to DOBROPLAST w Laskowcu za Zambrowem poszukuje pracowników
|
|
fiolkowaaa jak szukasz roboty " na gwałt" , to daj ogłoszenie w Dziale Ogłoszenia Towarzyskie
|
|
a jak to jest w dobroplascie? bardzo zle? h0jowe forum
|
|
![]()
|
|
nie no naprawdę mają niektórzy nierówno pod deklem ;]
|
|
fiolkowaa - zwróć się do lewaków - niech ci dadzą zasiłek z takim entuzjazmem z jakim rozdają wysokie zasiłki czeczenom.
|
|
Protagoras taki jesteś społecznika to dla ciebie tez mam poradę jaka sobie nie radzisz w życiu. Widze że i rosyjski znasz bo lubisz lewaków to ci coś znajdę za wschodniej granicy;) ![]()
|
|
niektórzy radzą sobie bez pracy ![]()
|
|
aniffd vel thin_lizzy1, marta, ty jesteś chu.. ja warta ! weż ty RASISTO, matole czochraj bobra ! zamów sobie FASZYSTO pięć piw i zamknij ryja, jeban.y fazap wcina się jak brudna - brunatna koszula w dup.ę !
|
|
Tak!Polakom pozostaje tylko byle jaka praca po 300 godzin mieś.za grosze u wielkich ponów za które można tylko wegetować a nie godnie żyć! I tylko wieczne narzekania na brak kasy zamiast upominania się o swoje!!! I jeszcze się z tego cieszą!!!
|
|
a czy pytanie o to czy na to mieszkanie socjalne czekali w tej samej kolejce co kilkadziesiąt polskich rodzin to już ksenofobia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |