Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KEBAB CAŁODOBOWY NAPRZECIWKO STATOIL'A |
Witam. Naprzeciwko stacji Statoil jest Kebab całodobowy jak wiekszość z was pewnie wiem i widzialem ze dowóz tam jest wiem ze numer zaczyna sie chyba na 509 jesli dobrze pamietam. Posiada z was ktoś może numer do tego Kebabu ? :) prosilbym o podanie pilne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KEBAB CAŁODOBOWY NAPRZECIWKO STATOIL'A |
nr nie mam ale kebab nie smaczny h0jowe forum
|
|
i liczą się nie wiadomo za co
|
|
oo nie! fuuuj, nie jedz stamtąd kebaba, jeśli chcesz się dobrze czuć! ostatnio jak znajomi wracali z imprezy, zaszli tam kupić właśnie kebab, to zamiast mięsa były jakieś skóry smażone na starym oleju i tak śmierdział, że nie dało się go jeść, później na drugi dzień wszyscy się po Nim leczyli.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
posiadam, ale nie dam, bo nie chcę reklamować C.H.U.J.O.W.E.G.O. ! - żyru ... pierdolnij lepiej browara z goloneczką !
|
|
KEBAB CAŁODOBOWY NAPRZECIWKO STATOIL'A Autor: cycolina (---.lomza.vectranet.pl) Data: 02-08-11 17:23 oo nie! fuuuj, nie jedz stamtąd kebaba, jeśli chcesz się dobrze czuć! ostatnio jak znajomi wracali z imprezy, zaszli tam kupić właśnie kebab, to zamiast mięsa były jakieś skóry smażone na starym oleju i tak śmierdział, że nie dało się go jeść, później na drugi dzień wszyscy się po Nim leczyli.. ______________________________________________________________ Superbia In Proelia, Vincere aut mori PEWNIE TAM N.A.S.R.A.L.I HAHAHAHAHHAHHAHAHAAHAHHAHA
|
|
blackrose_xxx Ty masz w głowie dobrze nasrane.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |