Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep |
Hej.Mam pytanie odnośnie nowego sklepu z używaną odzieżą a mianowicie chodzi mi o to kiedy jest otwarcie- SKLEP ''LEJDIS'' na Por.Łagody.. Słyszałam reklamę o nich w radiu ale za późno się zorientowałam ;) i nie usłyszałam kiedy jest otwarcie... zbędne komentarze proszę zachowajcie dla Siebie.. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep |
we wtorek 2 sierpnia
|
|
Dziękuje..
|
|
o13 .35
|
|
a na jakiej ulicy?
|
|
Porucznika Łagody 4. W budynku apteki na południu. -------> tak dokładnie mówili w radiu. Ale to tam jest chyba koło Kauflanda ;))
|
|
Jak wrażenia po pierwszym dniu....?Jakie jest wasze zdanie na temat tego sklepu? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
rewelacja ! wrażenia niesamowite, niepowtarzalna atmosfera ekspedientki dają - ( i to za darmo ), towar ekstra ekskluziw , moda Pret a Porter, spieszyć się bo szmaty schodzą jak ciepłe bułeczki ! ...nareszcie mamy coś nowego i potrzebnego , otwierajmy nowe szmateksy ! ... może jeszcze otworzyć budę z używanymi podpaskami, albo pranym papierem do dupy ?
|
|
dokladnie zezowate szczescie
|
|
Śmiech na sali !!!!!!!!!!! odzież to może leżała przy angielskiej szmaty jakich mało a ceny też nie małe a ludzie to byle co wezmą aby tanio powodzenia. ***************
|
|
wogole kebaby to ohystwo przynajmniej dla mnie
|
|
ceby niemale z byle co jaja sobie robia
|
|
ceny niemale za byle co jaja sobie robia wogole jak mozna chodzic w czyms kto to nosil?
|
|
a jak dla mnie sklep jest spoko,ladny wystroj,niezly towar.Kupilam sobie fajne rzeczy.i nie jest tak drogo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |