Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3 promile kierowcy łomżynskiego MPK??? |
2 dni temu uslyszalem w radiu taka informacje! nie wiecie czy to prawda ??bo uslyszalem to akurat nie w Łomży!!! a nikt w Łomży o tym nie slyszal. pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3 promile kierowcy łomżynskiego MPK??? |
|
Prawda prawda
|
|
U lalala to sie koles przejechal:PPPP
|
|
Trochę spoźniona informacja była ona podana już 14 października w temacie "Nieostrożność, czy brawura", widać M@ster, że nie czytasz forum. Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl) Data: 14-10-05 20:39 Jak podała telegazeta TVP 1, czterdziestotrzyletni kierowca komunikacji miejskej w Łomży jeździł autobusem mając 3 promile alkoholu. Policję poinformował jeden z pasażerów autobusu. Jak twierdzi policja kierowca pił prawdopodobnie w czasie pracy. Co można pomyśleć o takim człowieku, który naraża na niebezpieczeństwo ludzi którzy powierzyli jemu swoje życie wsiadając do autobusu. Bezmyślność i głupota. Zabrać prawo jazdy dożywotnio.
|
|
sorki maciek ale nie bylo mnie 2 tygodnie w Łomży ani na forum wiec jestem niepoinformowany :PPPPPP
|
|
Myślisz, że to kogoś zainteresowało, jedynie Reaper kazał kierowcę wykastrować. Pozdrowienia.
|
|
Ja bym go nie kastrował, bo nie miałbym później za co go powiesić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |