poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do kibiców

Odpowiedźcie szczerze. Dlaczego lejecie się dopiero po meczu. I dlaczego musicie się umawiać podczas przerwy ?? Ja bym nie wytrzymał na waszym miejscu. Nie można lać się od razu po pierwszym gwizdku ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do kibiców

I co by to dało, skoro meczu by nie obejrzeli ? Dziwne pytanie

W tym wszystkim nie ma zadnego sensu...

I nikt ci na to pytanie nie odpowie.domysl sie

co za dureń ten temat założył?? jak macie zamiar pisać jakies głupoty na temat ŁKSu lub kibiców to lepiej nie piszcie

chłopaki ale sie marnujecie
idzcie na ring mija wam sława i duże pieniądze

chłopaki ale sie marnujecie
idzcie na ring mija wam sława i duże pieniądze

Nie piszę, żadnych głupot na temat ŁKS-u. Informację zaczerpnąłem z naszej witryny --------->>>>
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=5615
Nie piszę także żadnych bzdur na temat mojej ukochanej drużyny. Nie piszę obraźliwych rzeczy na temat kibiców ŁKS, których bardzo szanuję.
Powiem krótko. Czuję się jednym z nich. Piszę na temat młodzieńców, których widzicie na zdjęciu poniżej. Prowadząć syna na mecz zadał mi takie pytanie: "Tato, a kiedy będą się bić ??" No i nie umiałem mu precyzyjnie odpowiedzieć. A bo to człowiek przewidzi, kiedy zaczną się obnażać i latać po murawie? Małolat był chyba trochę smutny, że może nie zobaczyć widowiska ciekawszego dla niego w jego wieku - niż sam mecz. Stąd też i moje proste pytanie do Was. Dlaczego dopiero w przerwie meczu się umawiacie. Dzieci chodzą wcześnie spać i często nie mogą zbyt późno zostawać na stadionie po meczu !!!

Ok - postaram sie odpowiedziec Ci na to pytanie.
Otoz bilismy sie dopiero po mecz, zeby nie robic wczesniej niepotrzebnego zamieszania. To byl sparing czysto sportowy, bez podteksow bandyckich.
Nie bylo tam zadnego wylamywania krzeselek czy lawek, rozwalania samochodow, czy palenia opon. Kurcze - tam nawet nikt przypadkowy nie zostal ranny!! Nie polecial zaden kamien!!! To skandal! Jak my tak moglismy?
Przepraszamy wszystkich zawiedzionych i oczekujacych barbarzynskiej walki rodem z aren gladiatorow.

Na swiecie dzieje sie tyle zla - codziennie ktos zostaje zamordowany, w Iraku codziennie jakis terrorysta wysadza w powietrze kilkunastu niewinnych ludzi...
Moze od tych sytuacji zacznij edukacje swojego dziecka? Takie spotkania kibicow sa malo wazne w porownaniu z brutalnoscia tego swiata.
Kazda gale boksu zawodowego musisz mu tlumaczyc?
Tam tez masz gotowa odpowiedz na pytanie "Czemu oni sie bija" ?
No i co wtedy mowisz? Kibice beee, ale bokserzy juz cacy?
To milo, ze szanujesz kibicow - ale uszanuj tez to, ze niektorzy z nich bija sie bo to lubia - i bija sie z takimi samymi jak oni - ktorzy tez to lubia.
Czekaj...., jak sie to nazywa?....Hobby?....Jest cos takiego? To cos w rodzaju pochonej od slowa "pasja".

A co do widowiska dla Twojego dziecka, ktore bedzie ciekawsze niz mecz...
Nie mam zamiaru wtracac sie w Wasze wzajemne relacje, ale moze zabierz bo czasem do kina, cyrku, zoo? Unikniesz wtedy wielu trudnych pytan z jego strony... A jedyne czym bedziesz musial sie martwic to jak odroznic wielblada od dromadera, krokodyla od aligatora...

I postaraj sie nauczyc syna takich pojec jak honor, odwaga, solidarnosc, podjecie rekawicy, szacunek. Kiedys jak zacznie sam chodzic na mecze to mu sie to przyda.

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na meczu.

Idea warta krwi

I jeszcze cos a'propo tego zdjecia, ktore wkleiles.
Jestes taki sam jak cala reszta tych niby porzadnych... Tu cos wkleisz, to dopiszesz - wszystko po to zeby bylo bardziej sensacyjnie...
Moze jeszcze wklej na tym zdjeciu pare postaci z "Bitwy pod Grunwaldem" Matejki? Jeszcze jest troche wolnego miejsca na murawie...

Idea warta krwi

Chuligan: nie ma sprawy........ kończę ten temat i nie wracam do niego. Z Twoich wypowiedzi wynika, że jesteś inteligentnym człowiekiem. Może juz nie potrafię należycie zrozumieć młodych - gniewnych. Pozdrowienia. Abyśmy mogli wspólnie świętować II ligę !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org