czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: UZALEŻNIONY OD PROSTYTUTEK I NARKOTYKÓW

Ale czarna trzeba też rozważyć możliwość że ktoś pod Pawła B może się podszywać.Żeby mieć pewność to musisz sprawdzić numer IP

Kurczak1980

Odpowiedz na tę wiadomość

A nie sądzisz, że są to różne osoby, pod różnymi nickami reprezentujące ten sam pogląd na temat niskiego poziomu twojego umysłu.

Wybaczam ci, ponieważ dyskusja polega na wymianie poglądów popartych argumentami, których tobie brakuje, a nie na wyrażaniu uczuć względem osób, które dyskutują na tym forum na temat związany z twoim poziomem umysłowym :)

No i masz mnie,jaka ty sprytna jesteś.Przypomnij mi tylko na forum,co ci takiego zrobiłem,że się mścisz?Aha,no i wiesz zapomniałem jak wyglądasz,to zamieść swoją fotkę,żebym mógł sobie pamięć odświeżyć.

Teraz widzę,że to nie chora psychicznie dziewka tylko to durna baba jest i w dodatku stara i pomarszczona z obwisłym cycem.

Nie no ja jutro idę na policję.Nikomu z naszego portalu 4lomza nie chce się ruszyć 4 literami w tej sprawie,więc ja to zrobię.Paragraf się czarna na ciebie znajdzie,jak nie kilka.Oczekuj jutro panów w mundurach.

Jest kryzys wiadomo, walka o klienta dotyka każdą branżę, ale żeby prostytutka konkurowała z inną do tego stopnia, to już chyba zakrawa na jakiś potężny krach :)

Nie to, że nie znasz tego pojęcia, ty go po prostu nie rozumiesz. Jeśli zrezygnował z twoich usług, to znaczy, że już ci konkurencja na odcisk nadepnęła:)

Znakiem tego był sprytniejszy i popracowałaś sobie jak przysłowiowy '' murzyn". ,, Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść". :)

,

Dajcie jej święty spokój i się nie czepiajcie jej.
Obserwuje od dłuższego to forum i jedziecie po nie jak nie wiem co .

Kurczak1980

hmmmm,,,,,

coś mi tu nie pasuje,,,???

I vice versa Kurczak, ona jedzie po każdym, kto się wypowie w jakimkolwiek dialogu.

Ona chce mu pomóc a on nie chce po prostu może chłopak tego nie zauważa lub sobie nie chce pomóc. Ostatnio kontaktowała się jego siostra ze mną podając się za jego pełnomocnika ale ona tylko się odezwał do mnie w chamski sposób w porównaniu do czarnej.

Kurczak1980

A dlaczego ty mi współczujesz?

rozjemca,,,????

To w końcu o co Ci chodzi, kochasz go, czy nienawidzisz? Pomóc mu chcesz, czy zniszczyć?, bo to są dwa przeciwległe bieguny :)

idę na piwo,,lub gorzałe
bo po trzeżwemu nie przeczytam,,,
nie czytam,,,

To już nie jest tajemnica, jeśli wie o tym pół Łomży, ale wystarczy odrobina rozsądku, żeby wiedzieć, iż zakochałaś się bez opamiętania, tylko masz problem z wyrażaniem uczuć i trochę nie odpowiednią profesję sobie wybrałaś jako kandydatka na coś więcej :)

chyba trzeba się dobrze napić żeby coś zrozumieć..
pierekacze,,,,,, inaczej nic z tego..

idę się dopić,,
heheheeh

Dobra, to, że cię ten Paweł rzucił, to nie znaczy , że wszyscy na forum mają o tym rozprawiać . Nie Ty pierwsza i nie ostatnia ... rozumiem cierpienie baby... ale bez przesady, kiedyś minąć musi ...zajmij się sobą ... pozdrawiam :)

Rob... jest faktycznie trudno, ponieważ ona nie jest w stanie się sama określić, o co jej chodzi.

odblokuj mnie na gg to ci napisze bo mam nowe wiadomości

Kurczak1980

ja też mam wiadomość idę spać w piz,u..
piere...... ciężko ciężko...

Widzisz jak prawda boli, ale dobrze, że przynajmniej dociera w 1% :)

Rob..., ona znalazła swój ideał, na swój własny wzór i o niego walczy, ponieważ jak ktoś tam kiedyś powiedział: ,, Gdyby trójkąty stworzyły sobie boga, zrobiłyby go o trzech bokach":)

niezła ta kaja....przynajmniej nie jest potworą 1,85 ze zjebanymi dziarami, która nie potrafi chodzić na szpilkach......

Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org