Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trole |
ludzie !nie karmić troli na tym forum ! zasadą jest że z głupim się nie dyskutuje ! nie wymieniam ników śmierdzących troli ale większośc wie o kogo chodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trole |
popieram chociaż jestem na tej liście zapewne.... Pozdrawiam
|
|
kawosz Zauważyłam ,że większość forumowiczów 4lomza nie potrafi pisać w innych tematach ;)
|
|
dziadka_kalesony a o czym tu pisać , jak większość to trolle takie jak my , podaj jakiś dowcipny temat i piszmy w temacie, bawmy się grą słów, skojarzeń, okażmy poczucie humoru - róbmy jaja dla jaj, albo - zapodaj coś poważnego , to piszmy pragmatycznie i merytorycznie, konkretnie w temacie, a nie wklejki i głupkowate wstawki !
|
|
zezowate szczęście :) Popieram twój pmysł:) Ale zaznaczam że jedynym poważnym osobnikiem na tym forum jestem JA :)
|
|
maruda Ty to jesteś poza nawiasem, ponad wszystko i nie do sklasyfikowania.
|
|
zezowate szczęscie dzienkujem ci za ciepłe słowa :):):)
|
|
Hej, pozdrowienia dla wszystkich troli.
|
|
klawo jak cholera,,,,
|
|
dziękujemy fanka bocianka :) I pozdrawiamy ciebie :):)
|
|
nas jest trzech,,,Troli :)) Egon Kiel i Beni....
|
|
trola za nie drogo sprzedam !!!
|
|
fanka bocianka Fanów i Bocianów Również pozdrawiamy ;) robciu Robcio Ty to który z Gangu Olsena ?;)hehe Klawo ,ze Zbychu się pojawił ;)
|
|
zezowate szczęscie Nie uważam się za trola ;) Zezowate cały czas bandziory żartują ;) Poważnie też było ,ale nie ma chętnych do wypowiedzenia swojego zdania . Zresztą jeszcze jestem wkurzona na Ciebie za te gary itd
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |