niedziela, 18 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mit taniej Biedronki

mit taniej Biedronki więcej: http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Koszyk-Wirtualnej-Polski-czy-to-koniec-taniej-Biedronki,wid,13568943,wiadomosc.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mit taniej Biedronki

zważ, że Biedronka mimo wszystko dba o jakość, której moim zdaniem nie uświadczysz kupując w Tesco soki marki Tesco.
przy i tak niskiej cenie, w Biedronce dostajesz produkty takich firm jak HOOP, Mlekowita, Morliny itp.

Myśl, bo statystyka kłamie.
Gdy idziesz z żoną, to wg statystyki oboje macie po jednym jądrze...

franio odsylam ciebie do mojego postu "czy jestesmy truci" to tylko 30 minut a mowa jest o najbardziej popularnym jedzeniu--:))) zobaczylam jak sie robi szynke ze ona cala w dziurach-obrzydliwe!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

tak i myślisz, że takie filmy robi się bez celu? ktoś z tego ma profity (producenci). zwyczajna propaganda.

jakość biedronkowych produktów jest takim samym mitem jak i jej "taniość" wszystkie produkty w dyskontach i marketach są wątpliwej jakości czy to tesco, real czy biedronka,

uważasz, że w Tesco są tylko soki marki Tesco, żeby udowodnić ci, że bredzisz i pie** od rzeczy zamieszczam do poczytania o tych HOOP-ach i mlekowitach...
====
MLEKOWITA przynajmniej od 2006 współpracuje z tesco http://www.tesco.pl/o-nas/news/ekskluzywnie-dla-tesco/
...
2006-01-25

Lider polskiego rynku mleczarskiego firma Mlekovita oraz Tesco - największa sieć hipermarketów w Polsce - wprowadzają na rynek nową markę produktów mlecznych pod nazwą „Polskie”. Linia obejmuje świeże mleko, kefiry, maślanki, śmietany oraz jogurty i będzie dostępna tylko w Tesco...

=======

HOOP reanimuje markę wody Grodziska. Tylko dla Tesco http://www.portalspozywczy.pl/inne/napoje_bezalkoholowe/wiadomosci/hoop-polska-wprowadza-nowa-marke-wody,52159.html
===========

także Myśl, franiu, myśl,

co do tych JĄDER i STATYSTYKI to sprawdź przed wyjściem na zakupy czy takowe posiadasz bo inaczej cała twa statystyka pójdzie w P****

prawda jest jedna: Biedronka dba o jakość produktów spożywczych w większym stopniu, niż inne tanie markety.
nie potrzebuję twoich wklejek i linków, bo nie raz robiłem zakupy we wszystkich podanych w zestawieniu sklepach. jestem konsumentem świadomym.
a konsument jest wyrocznią, choć tak łatwo nim manipulować (czego jesteś przykładem, atbis).

franio30

frania , ja pozostanę przy swoich jądrach a ty pozostań przy swoich jajnikach !

ty jak idziesz z żoną do Biedronki, to ile jaj niesiecie ? wychodzi mi że ZERO pusty worek.

Świadomy eunuchu !!!

jak kupię od twojej starej, co zaczepia z jajkami na Dwornej, to mam cały koszyk.

koszyk, może tak ale WÓR dalej pusty !

franio prawisz jak świeżo po awansie zastępca kierownika nocnej zmiany w BIEDRONCE i tyle. Fakt jest takie, że może podświadomie nie dopuszczasz myśli o tej niby świeżości produktów, może to i lepiej bo pewnie byś tego nie łyknął.

@franio
"...konsument jest wyrocznią, choć tak łatwo nim manipulować (czego jesteś przykładem, atbis)..."

widzisz ja jestem w pełni świadomy tego co kupuje i uwierz mi jestem bardzo rzadkim wręcz przypadkowym klientem dyskontów czy marketów bo właśnie wiem co to za produkty czy to z biedronki czy tesco jeden wielki szajs. KOniec tematu zamykam:)

Ja jestem na co dzień klientem Tesco i Biedronki i przynajmniej raz w tygodniu Real i Auchan wszystkie są w zestawieniu. Auchan wygrywa jakością i ceną , później Biedronka i Tesco najgorszy Real mimo iż najładniej wygląda , niestety najwięcej oszukuje na cenach . A takie zestawienie Auchan robi co kwartał i zawsze wygrywa , więc wszystko zależy które produkty są brane do tego koszyka , zawsze można je tak wybrać by były najtańsze w danym dyskoncie .Czasami wystarczy iść tu i tu by zrobić jeszcze tańsze zakupy.

Autor: atbis (87.119.10.---)
Data: 08-07-11 20:25

właśnie wiem co to za produkty czy to z biedronki czy tesco jeden wielki szajs.

czyli w d... byłeś i g... widziałeś.
dzięki temu zdaniu straciłeś całą wiarygodność jako rozmówca.
mógłbym wyliczyć ci dziesiątki artykułów z Biedronki, które co najmniej dorównują jakością "oryginalnym" odpowiednikom.

bye.

atbis, uwierz @ franio30

frania, ta BURA SUKA wie co pisze, on codziennie odwiedza Biedronkę, stoisko warzywne - kładzie na wadze swój pusty łeb, wciska klawisz BURAK i sprawdza ile waży.

frania, z ciebie to dopiero jest odpowiedni " oryginał "

franiu wypisując tego typu teksty potwierdzasz tylko, że jesteś typowym przykładem pokolenia bez smaku i bezguścia i zadowalającym się tanim gów... z dyskontu, a twoje receptory smakowe nigdy nie poznały co to prawdziwy SMAK, łykasz zadowolony te niby "ORYGINAŁY" wzbogacone w poprawiacze smaku czyli takie G... w pozłotku,

hehe.
znawcy i koneserzy.
jednego wyszkoliła łopata na wyspach, drugiego łącze internetowe łapane anteną przykręconą do eternitu.
wiecie tyle o "smaku", ile wam powiedzą w reklamach.
całujcie mnie w du.pę, palanty.

frania, byle co jesz i byle co piszesz .

rozumie, że jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, ty to swój " dobry smak " kształtowałeś na podstawie dyskontowych produktów z Biedronki.

BURA SUKO ! pamiętaj TANIE MIĘSO , TO PSY JEDZĄ !

Tesco pobił biedronkę tanią podwawelską i schabem bez kości. Schab z biedronki jest droższy ale za to wychodzą z niego pyszne kotlety, mam na myśli ten zapaczkowany i pokrojony w plastry. Domyślam się, że w Tesco sprzedają na wagę dlatego jest tańszy.

tylko ze ptasie mleczko w bierdonce ma 400gram i to jest duże opakowanie a małe kosztuje 7.99 ...

hehehe dobre, wszyscy kupują w Auchan i w Tesco i jeszcze gdzieś... a gdzie w Łomży są te sklepy? hehehehe

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

... biedroneczki są w kropeczki ...

: )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w Łomży, ul. Konstytucji 3 Maja o pow. 48,25 m2, I piętro, 3 pokoje.
tel. 698506416
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org