Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Lomzy prawdziwaaaa chinszczyzna??? |
na Gielczynskiej -zamknieto , tam byl prawdziwy Chinczyk!Gdzie on jest???TO co mi podano w tym malym domku tuz za De grasoo czy jak tam zwal - to byl horror!!!!!!!!!!!!! Ja takze moge nasiekac warzyw i polac "gotowcem".Raz sie nacielam i wiecej tam moja noga nie stanie!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Lomzy prawdziwaaaa chinszczyzna??? |
na gielczynskiej raz bylem i sie obsralem jak cielak na wiosne ! nigdy wiecej szechuana !!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
w biedronce se kup mieszankę chijską, pierś z kurczaka wszystko na patelnie i żarcie chińskie jak ta lala
|
|
sumo nie o to mi chodzi:) ja naprawde na Gielczynskiej jadlam i mi smakowalo nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
na Giełczyńskiej, to co robią jest dość smaczne i przypomina chińskie dania jakie jadłem na "zachodzie", ( co wcale nie musi być wykładnią , ponieważ i tam to nie Chiny, ale widziałem z jaką wprawą przyrządzają je na oczach konsumenta - wydaje się że prawdziwi Chińczycy) Lokal tylko trochę "nie ciekawy" "Złoty Smok", wszystko odwrotnie ! - " chińszczyznę" nie często jadam, więc może teraz jest lepiej ? Autor: FIN (---.home.aster.pl) Data: 14-07-11 07:52 na gielczynskiej raz bylem i sie obsralem jak cielak na wiosne ! nigdy wiecej szechuana !!! ... ja nigdy nie miałem problemów , ty może się obsrałeś bo jesteś pasiony kiszonką albo sianem, byle co jesz i byle co piszesz !
|
|
na giełczyńskiej będzie otwarte 17 lub 18 bo urlop mają ale może się też przedłużyć tak jak w tamtym roku. Ja tam równiez jem i mi smakuje zawsze... nie musi być oprawy ,ważne aby żarcie ogarnięte i konkretne a nie to co w tym drugim,gdzie zjadłem i byłem bardziej głodny niż przed jedzeniem :P
|
|
noooo;)) moze do konca lipca dotrze :))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
... a gdzie zjemy " rybę po grecku " ? na pewno nie w Grecji
|
|
Chcesz chińskie danie, idź do któregoś z chińskich centrów handlowych i poproś by ci chińczyki zrobiły ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Autor: 4pokoje (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 14-07-11 09:58 na giełczyńskiej będzie otwarte 17 lub 18 bo urlop mają ale może się też przedłużyć tak jak w tamtym roku. Ja tam równiez jem i mi smakuje zawsze... nie musi być oprawy ,ważne aby żarcie ogarnięte i konkretne a nie to co w tym drugim,gdzie zjadłem i byłem bardziej głodny niż przed jedzeniem :P Popieram. W smoku ceny podnieśli na dodatek;/ Kiepskie żarcie i ceny wysokie. Nic szczególnego:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |