Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podowcipkujmy bo markotnie piszcie dowcipy ja zaczne |
- przychodzi jasiu ze szkoły do domu i krzyczy w progu : mamo mamo dostałem piątke :) _ mama: i co sie cieszysz i tak masz raka teraz wy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podowcipkujmy bo markotnie piszcie dowcipy ja zaczne |
Jaś z Malgosią siedza w parku na ławce, malgosi się sexu zachcialo ,ale nie wiedziala jak Jasiowi o tym powiedziec, w koncu mówi, Jasiu zrobimy coś świńskiego??? taaak ,nasramy na lawkę i uciekniemy,odparl Jasiu
|
|
Do Łomży przyjechał kolejny Czeczen. Z miejsca dostał 1200 zł zasiłku, lokal socjalny, jakaś gimnazjalistka w parku trzasnęła mu loda. Ahmed myśli sobie : Co za wspaniały kraj !!! Muszę podziękować tym wspaniałym ludziom, którzy fundują mi takie przyjemności. Idzie do Lidla - rozgląda się- same przetłuszczone włosy, kobiety minimum 150 kg - sami Czeczeni. Szuka dalej - podchodzi pod MOPS - długa kolejka po zasiłki, roześmiani zasiłkowcy wychwalają Allaha za ostatnie zamachy, na chodniku poparkowane BMW i Mercedesy, wokól biega zgraja czarnowłosych krzyczących dzieciaków - tu też sami Czeczeni. Idzie dalej ul Długą - stoją jacyś ludzie pod salonem gier - a jakże Czeczeni. Podchodzi do znajomego Muhamada: - salam Muhamad - salam Ahmedku - powiedz mnie Muhamadku, gdzie to Polacy są, chodzę, szukam ale samych Czeczenów spotykam. - a która jest teraz godzina? - w pół do pierwszej - o tej porze to prawie wszyscy Polacy są w pracy
|
|
Chłopak w sklepie przegląda prezerwatywy patrzy ta truskawkowa,cytrynowa malinowa...,nie może się zdecydować którą wybrać,stojąca baba za nim mówi:będzie się pan pierdolił czy kompot gotował? hehe ;) Lala22
|
|
(Protagoras) haha ładnie żeś poszedł...dobre !
|
|
W parku na Wojska Polskiego na ławeczce siedzi dwóch około 40-letnich facetów. - Wiesz - moja córka wczoraj powiedziała do mnie: "od dzis nie masz już córki, zapomnij o mnie, wyrzuć moje rzeczy, wydziedzicz mnie, z mojego pokoju zrób magazyn na rupiecie i wymelduj mnie z domu" - Naprawdę tak ci powiedziała? - No, może nie użyła dokładnie tych samych słów ... przyprowadziła do domu brudasa i powiedziała "TATO, TO MÓJ NOWY CHŁOPAK - MOGAMED"
|
|
Ojciec na lożu smierci. przy nim dwoch synów. Ojciec prosi jednego z nich synu przynies mi szklanke wody. na to drugi: tato daj spokuj nie pros h*ja wstan i sam sobie przynies . :) Ola
|
|
Napis na drzwiach do gabinetu psychiatrycznego: "Proszę zachować ciszę. Nie jesteście sami. Oni was słyszą i są wszędzie!"
|
|
Przychodzi prawnik do lekarza z okropnie spuchniętym penisem. - Co się panu stało? - To oczywiście była kobieta, nie odkurzacz - i tej wersji będziemy się trzymać...
|
|
Sędzia do oskarżonego: - Czy przyznaje się pan do winy? - Nie, wysoki sądzie. Mowa mego obrońcy i zeznania świadków przekonały mnie, że jestem niewinny!
|
|
Na policję wpada zziajany facet i krzyczy: - Okradli mi sklep! - A był poświęcony? - Nie. - To nie ma przestępstwa. - A co jest?! - Kara boska! % Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie: - Ma pan skrzyżowanie równorzędne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj, a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy? - Motocyklista - odpowiada pytany. - Panie, co pan wygadujesz - warczy zły egzaminator - Toż przecież mówię, jest pan, tramwaj i karetka. Skąd wziął się motocyklista? - A cholera ich wie, skąd oni się biorą. % Świeżo osadzony więzień drze się zza krat: – Jestem niewinny! Niewinny! Na to z sąsiedniej celi: – No, to już niedługo, kwiatuszku - jutro prysznic... % Żona do męża: - Piszą, że woda podrożała... - O, wreszcie i abstynentom się do dupy dobrali! % Notatka z sex-shopu: Prosimy oglądać magazyny trzymając je DWOMA rękami! % Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks I to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne I nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność... NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! % Rozmowa na pierwszej randce: - Masz jakieś nałogi? - Nie... - A jakieś hobby? - Lubię rośliny. - O a jakie ? - Chmiel, tytoń, konopie. % Po randce: - Czy odprowadzisz mnie do domu, Romanie? - Tak, wzrokiem... % Dwie blondynki stoją nago przed lustrem. Jedna z nich ma czarne owłosienie łonowe. - Widzisz – mówi do drugiej - taka całkiem głupia to ja nie jestem! % Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - OK, no to oleję. % Co oznacza dla blondynki termin "bezpieczny seks"? - Dokładne zamknięcie drzwi samochodu.
|
|
![]()
|
|
protagoras pisz dalej obydwa były zajebiste gitara gra
|
|
:))) ![]()
|
|
|
Stoi Zura w Biedronce z koszem zakupów a za nią Jasio z tatą. - Patrz tato jaka gruba Czeczenka !!! - Cicho synku bo nas Politpoprawna Policja aresztuje !!! Czeczence w kieszeni zaczął piszczeć telefon "piiii piiiii piiiii" -Uważaj tato ! Będzie cofać!!! Na wycieczce klasowej w szkole w Porytem Jabłoni (tam gdzie chodzą Czeczeniaki z Czerwonego Boru) dzieci oglądały nowoczesne gospodarstwo hodowlane. Po powrocie do ośrodka mały Ahmedek opowiada mamie: - No i my tam smatreli takoj dożo świnię, takoj, że była grubsza od tiebie mamo! Mama Lariska miała niemałe problemy z nadwagą, trochę jej się przykro zrobiło i zaczęła popłakiwać. Zauważyła to jedna z 6 córek Lariski - mała Khamisa i postanowiła pocieszyć mamę: - Nie martw sie mamo - nie ma w Polszy świń grubszych od ciebie. Ahmed i Khamzan rozmawiają o swoich żonach: - Wiesz jak przyjechałem do Polszy to zauważyłem, że jednak mam za grubą żonę. - mówi Ahmed - EE tam - moja Zurka ma wymiary 60/90/60 - To super! - zachwyca się Ahmed - Czy ja wiem? Druga noga jest taka sama Magomed posuwa Aiszę: - Fajną masz dupę, zgrabna jesteś, nie taka gruba jak inne ... tylko cycki masz trochę małe. - Magomedku, ale ja mam dopiero 6 lat.
|
|
Na zebraniu czeczeńskiej starszyzny plemiennej immam mówi: Mam dobrą i złą wiadomość - dobra jest taka, że mamy dość pieniędzy, żeby wybudować w Łomży meczet. Zła jest taka, że te pieniądze są wciąż w kieszeniach Łomżyniaków. Jak jest różnica między jogurtem a Czeczenią? W jogurcie jest żywa kultura. Ilu Czeczenów trzeba, żeby wymienić przepaloną żarówkę w mieszkaniu socjalnym? 200 - Jeden dzwoni do dziennikarzy, jeden biegnie do Fundacji Ocalenie a reszta porywa pociąg w akcie protestu. Jak nazywa się miłośnik urody czeczeńskich kobiet? Turpista.
|
|
fundacja ocalenie w dowcipie heee
|
|
Za Hitlera przecież też żartowano z nazistów, mimo że i wtedy za to ścigano. To dziś już nie wolno?
|
|
Gdzieś na necie..Mlóda dziewczyna w wieku 15 lat prosi o radę szanownych forumowiczów: -Cześć. Pożnałam zajebistego chłopaka kilka lat starszego, ma fajne BMW i zna dużo osób. Problem jest tylko w tym że on lubi seks i już przeleciał połowę miasta. Jesetśmy już razem trzy dni i on chce się kochać a ja nie wiem czy powinnam mu już dać bo w tedy mnie może rzucić. Tak bardzo go kocham, co mam robić? -Odpowiedź jednego z forumowiczów. Daj mu du...py bo blokujesz resztę miasta
|
|
Na budowie robotnik taszczy na plecach dwa worki cementu. Spotyka go szef i pyta: - Nie lepiej byłoby na taczce? - Może i lepiej, ale kółko trochę w plecy gniecie ;) hahaha
|
|
Murzyn pracował na budowie. Podczas pracy odcięło mu dwa palce wskazujący i środkowy. Murzyn postanowił pojechać do szpitala, aby przyszyli mu palce: - Niech pan przyszyje mi 2 czarne palce - mówi murzyn do lekarza. - A skąd ja panu wezmę 2 czarne palce? - Niech pan przyszyje mi palce! - Ale nie mamy czarnych palców są tylko białe. - Dobra niech będą te białe. Wracając autobusem ze szpitala z przyszytymi palcami do murzyna podchodzi starszy pan i mówi: - Pan kominiarz to chyba od dziewczyny wraca...
|
|
Jeździ Jasiu nowym rowerkiem koło kościoła. Wychodzi ksiądz i mówi: -Chodź Jasiu na mszę świętą. -Nie bo mi rowerek ukradną. Odparł Jasiu. -Nie bój się, duch święty go popilnuje. Jasiu dał się namówić wchodzi do kościoła i się żegna: -W imię Ojca i syna amen. Ksiądz pyta: -A gdzie duch święty? -Roweru pilnuje xD
|
|
Przyjeżdza szef na budowę i patrzy jak Kowalski nosi po dwie deski po dwa worki cementu, po dwie cegły a Nowak wszystko po jednej sztuce. Podchodzi do Nowaka i się pyta: -Panie Nowak a czemu Kowalski nosi po dwie sztuki a Wy po jednej? -A panie bo Nowak to straszny lń mu się dwa razy nie chce chodzić :)
|
|
jasio po2 dniowej nieobecnosci przychodzi do szkoly, pani sie go pyta Jasiu czemu nie byles wczoraj w szkole? Musialem prowadzic krowe do byka A nie mogl tego zrobic twoj tata? Nie prosze pani byk to robi lepiej. "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
W pierwszej klasie na lekcji biologi Jakie dzwieki wydaje krowa? Muuu prosze pani... Jakie wydaje kot Mialll prosze pani... Jaki dzwieki wydaja psy? I tu jasio... Na ziemie sk urwy synu rece na głowe nogi szeroko : ] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Jasiu wraca ze szkoły i mówi. - Tato dostałem pały z polskiego, matematyki i religi. - Dlaczego dostałeś jedynę z polskiego? - Bo napisałem wiewiórka przez "u" otwarte. - A z matematyki? - Bo nie wiedziałem ile to jest 2x2. - No jak nie wiesz ile to jest 2x2? -No odpowiedziałem 5. - 5? 2x2 to jest 4. - A ta ostanią jedynkę..dlaczego dostałeś? - Bo ksiądz mówił że Bóg jest wszędzie, a ja się zapytałem czy u Kowalskiego w piwnicy też jest. - A on na to? - Że jest, a ja mu odpowiedziałem...a ***** prawda,bo Kowalski piwnicy nie ma.
|
|
dobry temacik:)
|
|
Tata mówi do Jasia nie mamy pieniędzy więc masz tu krowę i idź ją sprzedaj Jasiu idzie przez las i spotyka Małgosię Ona mówi jak dasz mi ta krowę to dam Ci d..y Jasiu zgodził się wraca do domu bez krowy i kasy Tata pyta co się stało a chłopiec odparł że ukradli krowę więc Tata dał mu drugą krowę i polecił to samo sytuacja się powtarza.spotyka Gosię robią to samo i znowu wraca bez kasy i krowy Tata zmartwiony mówi Nie mamy więcej krów więc weź byka i idź na targ Jasio wziął i poszedł spotkał Gosię i sytuacja znowu się powtarza Tata podejrzewając że coś jest nie tak poszedł za synem wychodzi z krzaków i krzyczy ZA DWIE KROWY I BUCHAJA PCHAJ PO SAME JAJA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |