Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto nie wierzy w multikulti? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto nie wierzy w multikulti? |
dlatego w Łomży powinien być jakiś meczet !
|
|
wiesz, mogę podać Tobie stos linków - kolejno: jak katolik zabił i poćwiartował swoją kochankę, jak katolik okradł ludzi, jak ksiądz zgwałcił małolata i tak dalej i tak dalej, później zadam pytanie - kto nie wierzy w katolickie społeczeństwo? a wiesz na czym to będzie się wszystko opierało? na paranoi i wyrwanych z kontekstu sytuacjach, z dupy wziętych ale każda będzie prawdziwa. nudny jesteś i monotematyczny koleżko. pa.
|
|
Multi kulti? Zajmij się swoim podwórkiem. Zobacz. Będzie "impreza" jehowych na stadionie, a dla meczu stadion zamknięty..... http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=25854 Zgodnie z decyzją dyrektora Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji, który zarządza m.in. stadionem przy ul. Zjazd, płyta główna stadionu jest zamknięta od 27 czerwca do 15 sierpnia, a płyta boiska treningowego od 4 lipca do 28 sierpnia. Tłumaczone jest to koniecznością przeprowadzenia zabiegów pielęgnacyjnych muraw, których najwyraźniej nie można przerwać nawet na chwilę i nawet dlatego, że ŁKS Łomża po latach zdobył wreszcie Okręgowy Puchar Polski w piłce nożnej i zakwalifikował się do dalszych rozgrywek na szczeblu centralnym. - Zwróciliśmy się z prośbą aby stadion udostępniono nam 20 lipca, ale decyzja była odmowna – mówi prezes ŁKS-u, dodając, że jeśli PZPN nie zgodzi się na przeniesienie meczu do Olsztyna, ŁKS dostanie walkower i odpadnie z rozgrywek. PS. Kilka dni temu otrzymaliśmy zaproszenie na zgromadzenie Świadków Jehowy, które ma odbyć się w dniach 22-24 lipca 2011 roku na Stadionie Miejskim przy ul Zjazd w Łomży.
|
|
Brzeczyszczykiewicz - co ci przeszkadzają Jehowi? Za twoje pieniądze żyją? steamboy - to podaj chociaż jeden link jak to katolik przeszkadza w pogrzebie innowiercy, jak to katoliccy chłopcy obrzucają kamieniami np. prawosławnych. Albo jak to katolicki gang gwałcił luteranki. Proszę - podaj chociaż jeden taki link. Pamiętaj - katolikiem nie jest każdy ochrzczony. Katolikiem jest ten kto PRAKTYKUJE. Tak samo Muzułmaninem jest ten kto praktykuje. Czekam podaj chociaż jeden link, gdy praktykujący Katolik świadomie popełnia przestępstwa religijne (przeciw innowiercy). Nie próbuj się wykpić dając link do policja.pl czy 997.pl - przestępstwa popełniają wyznawcy różnych religii. Przestępstwa religijne popełniają TYLKO Muzułmanie - gwałty na białych kobietach, zabójstwa Chrześcijan itp. Chcesz linki?
|
|
zadymy pomiędzy katolikami a protestantami? to nie są walki na tle religijnym? "W roku 2010-2011 liczba zgłoszonych przestępstw w Szkocji, których podstawą była nienawiść religijna wyniosła 693. " Prowodyrami większości byli katolicy albo protestanci. A nienawiść chrześcijan wobec homoseksualistów? "Chrześcijanie są bardziej „wojowniczy i homofobiczni” niż muzułmanie. Konieczna jest ich lepsza integracja z liberalnym społeczeństwem – tak uważa szef brytyjskiej komisji ds. równouprawnienia i praw człowieka, Trevor Phillips". Kosowo, Srebrenica? znasz trochę historię? Pier.dolisz jak fanatyk, wpadasz w chorą paranoję i syczysz propagandą z elementami rasizmu kulturowego. Pieprzysz trzy po trzy, zbierasz pieczołowicie wątki z netu dotyczące przestępstw dokonywanych prze islamistów a moze napiszesz kto wymordował 16 lat temu muzułmańskie enklawy na wschodzie Bośni, może napiszesz kraje jakiego wyznania dokonały ataków na Afganistan i Irak? Buddyści? Hindusi? A nie, kur.wa, przecież to chrześcijanie! ciemiężona relgia tego swiata! Ogarnij się człowieku, złem tego świata nie jest islam a takie lamusy Twojego pokroju, które coś gdzieś przeczytają, gdzieś coś usłyszą i sieją zamęt.
|
|
@Protagoras Może przypomnisz mi jaka to opcja, kilka lat wstecz, zapraszała Czeczenów do Polski, upominała się o prawa narodu czeczeńskiego, organizowała różne akcje na rzecz Czeczenów, organizowała Komitety Polsko-Czeczeńskie itp.??? Teraz, to co umywamy ręce? Problem narasta, a kto odpowie za ten bałagan ? ... a teraz co ? nabrali wody w usta ?
|
|
bedo jaja, tylko szkoda naszych dzieci :(
|
|
zezowate - chodzi ci o PAH? steamboy - wiesz jakie były powody wydarzeń w Srebrenicy, Kosovie? Poucz się trochę historii a potem pluj jadem. A kto zalepia dupy pedałom kropelką? Zapytaj się Czeczena co oni sądzą o pederastach. Zapoznaj się z życiem i nie wierz naiwnie w wszystko co ci w telewizorku pokazują. Belfast i te sprawy to raczej lokalne problemy. To tak jakbyś narzekał, że ludzie lubiący zielony kolor są bardziej agresywni od miłośników beżowego, bo ci w tvnie pokazali zadymę z udziałem kiboli. Podaj dowody na jakieś globalne problemy z katolikami - że gdzie nie pojadą to tylko z zasiłków żyją, klepią na oślep dzieci i popełniają przestępstwa.
|
|
Protagoras chodzi mi o tych co kilkanaście lat temu dupy lizali Czeczeńcom , braterstwa szukali z walecznym narodem ciemiężonym przez Rosjan ( było, nie było chrześcijan ), o tych co tak prowadzili politykę zagraniczną że skłóceni jesteśmy z sąsiadem ( i na tym wiele straciliśmy gospodarczo, mądrzejszy zachód wszedł na nasze rynki) , a szukaliśmy sojuszników na Zakaukaziu . Teraz i jedni i drudzy dupę na nas wypinają !
|
|
protagoras, dla mnie katolik sam w sobie jest globalnym problemem. belfast to problem lokalny? wyrzynanie się w imię jakiejś zjebane.j religii to dla ciebie tylko problem lokalny? dziesiątki ludzi, które ginęly w zamachach IRA to tylko problem lokalny? a zobacz co się działo pod pałacem prezydenckim po katastrofie smoleńskiej. stado zwierząt gotowych zagryźć każdego. stado ludzi pogrążonych w umysłowej klaustrofobii, stado katolickich mudżahedinów. poczytaj gazety, pooglądaj tv - ksiądz rżnący dupę ministrantowi, komisje majatkowe, oddawanie pajacom w kiecach działek wartych pół bani za symboliczny 1%, ksiądz - biznesmen który robi wały przez które cierpi skarb państwa i nasz i tak nadwątlony budżet czy skur.wiałe radio wysysające ostatnie złotówki z biednych emerytów i żerujące na ludzkiej naiwności...to jest realne zagrożenie dla naszego kraju a nie islamiści...nie trzeba zamachów, obrzucania kamieniami, żadnych zabójstw. Problemy z katolikami? proszę, przeczytaj co napisałem powyżej. Katolicy to same problemy, mało tego - robią gnój na własnym podwórku.
|
|
Taki wrażliwy jesteś na "obrońców krzyża" a zarazem usprawiedliwiasz muzułmańskie gwałty na białych kobietach, morderstwa Chrześcijan w RPA? Jesteś zwykłym nienawistnikiem i hipokrytą. Krytykujesz Rydzyka a podziwiasz innych manipulatorów i biznesmenów - Solorza i ITI? Jesteś pochłaniaczem propagandy. Krytykujesz, ludzi zebranych pod pałacem prezydenckim z okazji katastrofy a jak widzisz co tydzień zablokowane ulice Paryż przez islamskich fanatyków to z szacunkiem pochylasz głowę i mówisz w rzeczywistej obawie o utratę głowy: "mają do tego prawo". Jesteś zwykłym tchórzem. Krytykujesz przestępstwa księży a nie zająkniesz się o Rychu Zbychy i Sobiesiakach? Ręce opadają - uważasz każdego za katolika? Nie każdy jest katolikiem. Już więcej problemów jest z Żydami. I zupełnie nie rozumiesz o czym piszę. Nie twierdzę, że nie należy pisać, walczyć z korupcją wśród polityków. To ty twierdzisz, że skoro gdzieś kiedyś Polak coś ukradł to i nie wolno krytykować Muzułmanów. Twierdzisz, że skoro gdzieś kiedyś jakiś Polak żył z zasiłku to powinniśmy Muzułmanom dawać jeszcze wyższe zasiłki. Ja twierdzę, że każde nieprawidłowości należy zwalczać. A Muzułmanów nie powinniśmy wpuszczać, bo narobią nam bajzlu o jakim nam się nie śniło i dopiero wtedy nasi politycy będą mieli pole do popisu - będą mieli możliwości do przekrętów. Popatrz na tę nazistowską fundację z "leniem" w nazwie - dlaczego oni spraszają tu Muzułmańców? Bo robią na tym grubą kasę.
|
|
@ protagoras- pewnie jesteś tego świadom, ale tak dla przypomnienia napiszę. Twoi adwersarz prawdopodobnie robią wpisy na forum za pieniądze, takie jest moje odczucie. Ponieważ - człowiek chociaż trochę myślący, nie wydala z siebie takich niesprawdzonych bzdetów. Natomiast za pieniądze to co innego mają jakieś usprawiedliwienie, dla wypisywanych świństw. Podobnie jak ”Córy Koryntu” dla swojej profesji. Większość z nich to nawet z Łomżą niema nic wspólnego, tak podejrzewam. Najprawdopodobniej „ nadają” z Czerskiej, właśnie stamtąd sączy się jad ( pradawnego węża ) który zatruwa serca i umysły głupców. Przecież gdzieś w społeczeństwie żyją pra,pra,pra,prawnuki których Jezus nazwał w Ewangelii Mateusza rozdział 23, werset 33.cytuję: ” (33) Węże, plemię żmijowe, jak wy możecie ujść potępienia w piekle?” A którzy u Piłata krzyczeli: (15) A oni krzyczeli: Precz! Precz! Ukrzyżuj Go! Piłat rzekł do nich: Czyż króla waszego mam ukrzyżować? Odpowiedzieli arcykapłani: Poza Cezarem nie mamy króla. Ewangelia Jana rozdział 19, werset 15. Wielką głupotą jest sądzić że to pradawne „plemię żmijowe” wymarło, wielką głupotą jest sądzić, że wartości które reprezentował nasz Pan i Wybawiciel Jezus Chrystus są im bliskie, wielką głupotą jest sądzić że „plemię żmijowe” nie walczy z tymi wartościami. Kto obserwuje świat to zapewne zauważył, że to co jest dla Boga obrzydliwe „ plemię żmijowe „ próbuje nam wmówić jako najlepsze rozwiązanie dla nas. Tak postępują z nami w wszystkich dziedzinach naszego życia. To plemię żmijowe dla nas Chrześcijan jest wrogiem śmiertelnym, tak jak było wrogiem śmiertelnym dla Jezusa. Muzułmanie są tylko wykorzystywani jako narzędzie do siania zamętu. Plemię żmijowe – mam na myśli określone zachowanie, a nie przynależność narodową. Proszę nie wrzucać wszystkich do jednego worka, w każdym narodzie, w każdym kolorze skóry może się znaleźć człowiek godny naszego Pana Jezusa, oby takich było jak najwięcej :).
|
|
Protagoras i wladima ...nie uwierają Was te moherowe berety ? Amen.
|
|
ich uwierają koloratki :):):):) Może je chłopcy rozepnijcie co ????
|
|
Autor: Protagoras (---.elpos.net) Data: 05-07-11 17:42 Brzeczyszczykiewicz - co ci przeszkadzają Jehowi? Za twoje pieniądze żyją? O widzisz, taki mądry jesteś, a nie złapałeś SENSU mojej wypowiedzi. Jehowi mi nie przeszkadzają, a sens wypowiedzi dotyczył postępowania władz, które odmawiają organizacji meczu tłumacząc się remontem, a jednocześnie zezwalają na "imprezę" świadków Jehowy. I co Ty na to?
|
|
No ale to nie było na temat. Poprostu mi się wymknęło. :) A tak w ogóle, to steamboy dobrze prawi. To co się działo pod krzyżem....to nie katolicyzm, to paranoja.
|
|
jaki Solorz, ITI, rychy, zbychu, co ty pierdo.lisz? Wbijam w Twoje lewo, prawo, polska polityka to dziwka bez względu na opcje. Krytykuje rydzyka bo robi wałki podpierając sie wiarą a to zupełnie dwie inne kwestie. To Twoje kolejne paranoje, prześladuje Ciebie paniczny strach przed wszystkim co nie jest po prawej stronie? "Ręce opadają - uważasz każdego za katolika? Nie każdy jest katolikiem. Już więcej problemów jest z Żydami." co, żydzi tez ciebie prześladują? masoni? cykliści? feministki, geje? "Twierdzisz, że skoro gdzieś kiedyś jakiś Polak żył z zasiłku to powinniśmy Muzułmanom dawać jeszcze wyższe zasiłki" nic takiego nie powiedziałem kolego, proszę zacytuj moją wypowiedz w tej kwestii, moze coś przeoczyłem. Ilu Polaków pobiera zasiłki za granicą? napisz do rzadów tych krajów, żeby deportowali Twoich rodaków darmozjadów. "Krytykujesz przestępstwa księży a nie zająkniesz się o Rychu Zbychy i Sobiesiakach?" - patrz kwestia rydzyka. do wladima: tak, sponsoruje mnie izrael i loże masońskie całego świata, tak, nie mam nic wspólnego z Łomżą nadaję bezpośrednio z Czerskiej, jestem pradawnym węzem, antychrystem, który pożre z czasem wszystkie owieczki pasterza. Na kształt żmij to Ci się we łbie zwoje wyprostowały, od tej chrześcijańskiej mitologii, a teraz przeczytaj swój post ze zrozumieniem i *******.nij barana w ścianę w hołdzie bezmiarom własnej głupoty. ogarnijcie się do jasnej cholery bo naprawdę ciężko słuchać takiego pierd.olenia bez najmniejszego ładu i składu. w czarna wołgę porywającą dzieci i aligatory albinosy w odpływie sedesu też wierzycie? Kur.wa, niby XXI wiek a w myśleniu bardzo wczesne średniowiecze......
|
|
steamboy zawistniku - co ci przeszkadzają Polacy żyjący na zasiłku za granicą? To nie twój biznes z czego oni żyją pilnuj swego nosa i swojej kieszeni. Solorz ITI - tak samo jak Rydzyk robią wałki podpierając się wiarą (wiarą w polityczną poprawność, w multikulti, wiarą w nienawiść do katolików, w pedalstwo itd) niczym od Rydzyka się nie różnią, no może targetem - rydzyk żeruje na starych, ITI na młodych wykrztauconyh z wielgich miast. Tak narzekasz na Katolików - to może i na cyklistów, masonów i żydów ponarzekaj. Aż przykro, że wśród Polaków jest tylu ludzi tobie podobnych.
|
|
protagoras zawistniku - co ci przeszkadzają Czeczeni żyjący na zasiłku za granicą? To nie twój biznes z czego oni żyją pilnuj swego nosa i swojej kieszeni. Tak narzekasz na czeczenów - to może i na cyklistów, masonów i żydów ponarzekaj. Aż przykro, że wśród Polaków jest tylu ludzi tobie podobnych.
|
|
@steamboy Buraku!- nie umiesz napisać wypowiedzi bez inwektyw???? Gdzie ja napisałem CHOCIAŻ JEDNĄ INWEKTYWE POD TWOIM ADRESEM? Podstawowa sprawa to masz problem z odczytywaniem skrótów myślowych, następnie próbujesz poruszać tematy ( wiara,religia,masoni,żydzi) o których nie masz BLADEGO pojęcia……, albo udajesz że nie masz. Dlatego zostawiam twoje sensacje bez komentarza. Sprawa średniowiecze / XXI wiek ( używasz tego na podparcie, chyba własnej głupoty ) - nie zastanowił cię nigdy ( bezmyślny człowieku! ) jak to możliwe żeby w tak ”zacofanym średniowieczu” powstawały tak piękne budowle?????? http://www.google.pl/search?tbm=isch&hl=pl&source=hp&biw=1366&bih=638&q=Katedry+%C5%9Bredniowieczne&gbv=2&oq=Katedry+%C5%9Bredniowieczne&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=s&gs_upl=8740l21523l0l22l22l0l15l15l0l330l1850l0.1.3.3l7 O czym to może świadczyć? Może o tym, że na pewno Geometria, Matematyka, Poczucie Piękna, Estetyka, musiały stać na wysokim poziomie, czy nie jest tak ??? Budowle XXI- wieczne - których jesteś wielkim zwolennikiem, jak przypuszczam - dla mnie są „koszmarkami” które szybko rozpadną się, w proch i pył.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |