Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spełniło się marzenie.... |
Hehe... i po Snickersie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spełniło się marzenie.... |
Z dedykacją dla Biskupów a szczególnie dla religijnego "pajaca" Biskupa Bronakowskiego A tak śpiewa przy Łomżyńskim Piwie Ryszard Rynkowski "Wypijmy z błędy" Wypijmy za błędy za błędy na górze ... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=510340&t=510340 Oni wypili czarę goryczy ze Złotego(mszalnego) Kielicha na pamiątkę tego co odeszło - uszło z Łomży bezpowrotnie (?) O czym to świadczy ...
|
|
Mr Andrzej: Myślę, że ta dedykacja to od Warszawy dla Ciebie pajacu, skoro się tak nią zachwycasz. Jesteś miłośnikiem prawdziwego piękna i sztuki. To od razu widać, słychać i czuć. Jesteś doskonałym, wrażliwym "artystą", "zawsze" wychwycisz prawdziwe "piękno", po prostu Michał Anioł. O razu widać, że to prawdziwa "sztuka". A te błędy na górze to wielkie błędy, że poczęły takiego pajaca jak ty. Czyżby nie było aborcji w czasach kiedy Cię poczęto?
|
|
Osaczeni ... abp Celestino Migliore, abp Edward Ozorowski, bp Janusz Stepnowski, bp Stanisław Stefanek, Jacek Piorunek, Mieczysław Czerniawski – prezydent Łomży i ks. Dariusz Dąbrowski – ekonom kurii odpowiedzialny za realizacje projektu. To ksiądz Dąbrowski obok księdza biskupa Tadeusza Bronakowskiego Ludzie osaczeni przez Kościelnych zachłanników - darmozjadów i ich religijny kanibalizm Właśnie dostali za prawie 8 milionów nowy zakład pracy z którego nie będzie chleba na sposób Ludzki i Boski poza religijnym chlebem powszednim samouwielbienia parafialnych Arcy kapłanów po których nic dobrego nie można się już chyba spodziewać poza kolejną Świątynią Opatrzności Bożej ... ... w której po raz kolejny zawiśnie Jezus na religijnym Krzyżu tak samo jak na Golgocie na której kapłani zajebali prawdę razem z człowiekiem który ja reprezentował. O czym to świadczy
|
|
Ja tam się cieszę. A niech młodzież ma! Tylko jedna rzecz nie martwi. Kiedyś na UE KK okropnie gadał, a bez środków pozyskanych z UE nie byłoby dziś tego kompleksu, nieprawdaż? Zwłaszcza w tej proporcji.
|
|
W odniesieniu jak wyżej - wyżej już nie można Errata Było: Mr_Andrzej w przeciwieństwie do wielu pałacyków religijnych nie dyndam na sznurkach ku woli Arcy Kapłanów i uciesz religijnej gawiedzi Kukiełki i marionetki O czym to świadczy ... Powinno być: Mr_Andrzej w przeciwieństwie do wielu pajacyków religijnych nie dyndam na sznurkach ku woli Arcy Kapłanów i uciesz religijnej gawiedzi Religijne Kukiełki i marionetki Błąd był niezamierzony i nieszkodliwy ale przepraszam. Wypijmy za błędy ... ... za błędy na górze ... (Ryszard Rynkowski przy kuflu Łomży) O czym to świadczy ...
|
|
Ja to bym poprawił biskupa, to nie dzięki Opatrzności, a dzięki Komisji Europejskiej te fundusze się znalazły. Poza tym faktycznie dziwnie to wygląda, jak przeciwnicy wstąpienia do Unii tak ochoczo i bez zniesmaczenia biorą stamtąd pieniążki, choć do odnawiania zabytków nic nie mam, jestem jak najbardziej za, ale niesmak pozostaje.
|
|
Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.elomza.pl) Data: 16-04-12 15:43 Ja tam się cieszę. A niech młodzież ma! Tylko jedna rzecz nie martwi. Kiedyś na UE KK okropnie gadał, a bez środków pozyskanych z UE nie byłoby dziś tego kompleksu, nieprawdaż? Zwłaszcza w tej proporcji. _________________________________________________________ Prawdy w kościele nie dojdziesz tak jak Słońca i Nieba nie dostrzeżesz ze średniowiecznych lochów. O czym to świadczy ...
|
|
I w całym tym ferworze i radości z sukcesu zapomnieli wspomnieć o naszym dzielnym posle K. :):) Zapomnieli ? Czy pominęli i nie zaprosili na tak wielkie uroczystości ? ?? Oto jest pytanie :):):):)
|
|
A może LECH Antoni się nawrócił Ma takiego świętego Antoniego patrona rzeczy zagubionych - pożyjemy zobaczymy jak i kiedy wyzdrowieje (sytuacja) hej hej - z oddali słychać nawoływanie Arcy Kapłani Nawracajcie się i żyjcie Ewangelią ... albo idźcie z tym swoim kościołem do Domu Ojca - Diabła (ojca wszelkiego kłamstwa nie tyko Ryzyka Hej Hej - z oddali słychać nawoływanie - Kto to woła ? (pytanie retoryczne) Powstańcie z martwych kolan - Prostujcie się i zawracajcie - nawracajcie się... ... zgodnie z Ewangelią Jezusa religijnie powieszonego przed Wami przez Arcy kapłanów - Arcy Pasterzy na Krzyżu O czym to świadczy ...
|
|
Autor: kobiecyinstynkt (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-04-12 15:38 Mr Andrzej: Myślę, że ta dedykacja to od Warszawy dla Ciebie pajacu, skoro się tak nią zachwycasz. Jesteś miłośnikiem prawdziwego piękna i sztuki. To od razu widać, słychać i czuć. Jesteś doskonałym, wrażliwym "artystą", "zawsze" wychwycisz prawdziwe "piękno", po prostu Michał Anioł. O razu widać, że to prawdziwa "sztuka". A te błędy na górze to wielkie błędy, że poczęły takiego pajaca jak ty. Czyżby nie było aborcji w czasach kiedy Cię poczęto? __________________________________________________________ Jezus to nie artysta i nie "Michał Anioł" Jezus nie rzeźbił w kamieniu którym nota bene(wł.,łac.) jest przepełniony a raczej po brzegi wypełniony "tonący" - niezatapialny (jak Titanic) Kościół Watykański taa... Nie na takie sakra mentalne skały - skałę Jezus wskazuje jak na fundamenty Swojego Kościoła Pogadajmy w Duchu Prawdy a nie w duchu sakro mentalnej religijności która po arcy kapłańsku (liturgicznie) ukrzyżowała życie Boże Jezusa dokonując "aborcji" Syna(i córki) - dziecka Bożego w społeczeństwie w którym się ono poczęło O czym to świadczy ...
|
|
|
Autor: Chelsea (---.lomza.vectranet.pl) Data: 16-04-12 17:30 http://www.youtube.com/watch?v=rPR4WyOJpBo bardzo pasuje do dzisiejszych dobrych nowin __________________________________________________________ Jednak męczeństwo Jezusa nie poszło na marne I młodzież inna niż Pokolenie Rydzyka ... ...w przeciwieństwie do Arcy kapłańskiego pokolenia jp2 nie tylko wie co to znaczy "Ewangelia" - "Dobra Nowina" ale dobrze to rozumie czym Ona jest ... ... będąc świadectwem Tej Prawdy wobec której liturgicznie - religijnie zamęczono Krzyżem życie Boże i Jezusa który prawdę słowem przed nie tylko swoim narodem reprezentował na sposób Ludzki i Boski O czym to świadczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |