czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FESTYN ???udał się

warto wybrac się na wieczór?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FESTYN ???udał się

uważam, że warto się przejść i zobaczyć co będzie się działo niż siedzieć w domu i zamulać przed kompem.. bynajmniej ja mam zamiar się wybrać :) pozdr

no to jade;)

byłam...niestety ogromny niewypał.Na rynku ok. 50 osób. (w tym rynkowe menele) Organizacja się nie popisała.

organizacja kijowa, po prostu spontan, za to namiocik z pastami warzywnymi, ziemniaczkami pieczonymi - wypas

Byłem , deszcz mnie przegonił . Jedna z lepszych rodzinnych imprez .

W tym roku zawsze jak jest impreza to pada deszcz;-(Jakieś fatum czy co...

http://4lomza.pl/index.php?wiad=25755

kto byl ten wie. kto wpadl na 15 min albo nie byl wcale to najchetniej ocenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________________________-

... & vice versa!

KALAREPA

Już po 16 były atrakcje orkiestra z mażoretkami .pięknie śpiewająca młodzież ,dla dzieli lepienie garnków ,wycinanki ,masaże ,wyprawy kajakowe ,potem nad rzeką ognisko i puszczanie wianków itp itd
Łatwo zorganizować imprezę za wielką kasę , najtrudniej zrobić coś fajnego małym kosztem ,liczy się oryginalny pomysł :)

Deszcz trochę zaskoczył ,ale nie jesteśmy chyba z cukru ;)

Autor: malutka_891 (---.elomza.pl)
Data: 24-06-11 18:10

uważam, że warto się przejść i zobaczyć co będzie się działo niż siedzieć w domu i zamulać przed kompem.. bynajmniej ja mam zamiar się wybrać :) pozdr

Ludzie ja wiem,że niektórzy chcą użyć słownictwa elit,ale BYNAJMNIEJ to przeczenie,to nie jest to samo co PRZYNAJMNIEJ.Ja tylko nieświadomych,chcę wyprowadzić z błędu,po co macie się ośmieszać w towarzystwie w realu.

Frick

Organizatorzy to bardzo kreatywni ludzie ......większość narzeka ,że nic w Łomży się nie dzieje ,a jak ktoś ma fajny pomysł i zorganizuje FAJNĄ imprezę to ,albo się nie podoba ,albo nie chce się przyjść .....

Moim zdaniem Festyn na Jana to super pomysł !
Łatwo zorganizować imprezę za wielką kasę , najtrudniej zrobić coś fajnego małym kosztem ,liczy się oryginalny pomysł i spontan :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Przyjmę pomocnika na tynki, daję umowę o pracę.
tel. 517020792
usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org