Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FESTYN ???udał się |
warto wybrac się na wieczór?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FESTYN ???udał się |
uważam, że warto się przejść i zobaczyć co będzie się działo niż siedzieć w domu i zamulać przed kompem.. bynajmniej ja mam zamiar się wybrać :) pozdr
|
|
no to jade;)
|
|
byłam...niestety ogromny niewypał.Na rynku ok. 50 osób. (w tym rynkowe menele) Organizacja się nie popisała.
|
|
organizacja kijowa, po prostu spontan, za to namiocik z pastami warzywnymi, ziemniaczkami pieczonymi - wypas
|
|
Byłem , deszcz mnie przegonił . Jedna z lepszych rodzinnych imprez .
|
|
W tym roku zawsze jak jest impreza to pada deszcz;-(Jakieś fatum czy co...
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=25755 kto byl ten wie. kto wpadl na 15 min albo nie byl wcale to najchetniej ocenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________________________- ... & vice versa!
|
|
KALAREPA Już po 16 były atrakcje orkiestra z mażoretkami .pięknie śpiewająca młodzież ,dla dzieli lepienie garnków ,wycinanki ,masaże ,wyprawy kajakowe ,potem nad rzeką ognisko i puszczanie wianków itp itd Łatwo zorganizować imprezę za wielką kasę , najtrudniej zrobić coś fajnego małym kosztem ,liczy się oryginalny pomysł :) Deszcz trochę zaskoczył ,ale nie jesteśmy chyba z cukru ;)
|
|
Autor: malutka_891 (---.elomza.pl) Data: 24-06-11 18:10 uważam, że warto się przejść i zobaczyć co będzie się działo niż siedzieć w domu i zamulać przed kompem.. bynajmniej ja mam zamiar się wybrać :) pozdr Ludzie ja wiem,że niektórzy chcą użyć słownictwa elit,ale BYNAJMNIEJ to przeczenie,to nie jest to samo co PRZYNAJMNIEJ.Ja tylko nieświadomych,chcę wyprowadzić z błędu,po co macie się ośmieszać w towarzystwie w realu.
|
|
Frick Organizatorzy to bardzo kreatywni ludzie ......większość narzeka ,że nic w Łomży się nie dzieje ,a jak ktoś ma fajny pomysł i zorganizuje FAJNĄ imprezę to ,albo się nie podoba ,albo nie chce się przyjść ..... Moim zdaniem Festyn na Jana to super pomysł ! Łatwo zorganizować imprezę za wielką kasę , najtrudniej zrobić coś fajnego małym kosztem ,liczy się oryginalny pomysł i spontan :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |