Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Help...z którego przystanku jedzie SINDBAD do Niemiec? |
Jak wyżej. Na którym przystanku się zatrzymuje jadąc w stronę Niemiec? Na stronie Sindbada jest to niejasne - pisze tylko MPK Sikorskiego - Legionów. A na tym skrzyzowaniu są trzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Help...z którego przystanku jedzie SINDBAD do Niemiec? |
enya Cześć :) Najlepiej zadzwoń do nich
|
|
W Centrali mówią mi to samo ale spróbuje jeszcze do ich agenta Baltica na Niepodległości
|
|
Jadąc Sikorskiego (z góry) na światłach (Wojska Polskiego) skręcasz w lewo i masz od razu przystanek po prawej stronie. Tam zatrzymywały się ekskluzywne autobusy. Może to o ten chodzi
|
|
Już wiem...obok centrum 4+ Bo on jedzie w kier ostrołęki
|
|
Tak koło centrum 4+
|
|
Moim zdaniem to chodzi o przystanek obok Lidla . Nie jestem pewna ale to chyba ten. Nie ważne w jakim kierunku podjezdza bo czasami jest tak że jeżdzi np jeszcze do Zambrowa i ludzi zabiera
|
|
Ważne w ktorą stronę jedzie, bo przecież jadąc z Ełku nie będzie zawracał na skrzyżowaniu obok rynku jak ma dalej przystanek w Ostrołece. Tak - Sindbad do Munster, ktory jedzie ww sobotę o 9.35 jezdzi z przystanku obok 4+. Sprawdzone, dziecię wysłane, dotarło na miejsce bez problemów :-) Jeszcze Chrystusa nocą w Świebodzinie obfotografowało :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |