Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oddam kotkę w dobre ręce |
Kociak ma prawie rok. Cała czarna. Załatwia się do kuwety. Posiada książeczkę szczepień. Nie sterylizowana. Oddam kotkę wraz z dużą krytą kuwetą+ cążki do obcinania pazurków. Jak na młodego kociaka jest spokojna. Bardzo łagodnie też przeszła rujkę. Zainteresowanych proszę o kontakt : monika.116@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oddam kotkę w dobre ręce |
Dlaczego chcesz ją oddać też mam kotkę i nigdy bym jej nie oddała.
|
|
Koleżanko mika26. Znudziła się zabaweczka? Jak tak można zrobić?Wyrządzasz wielką krzywdę kotu. Może masz problemy z kotkiem,napisz jakie a pomogę je rozwiązać. Podejrzewam i stawiam na to że kotka już dość głośno daje znać o swojej potrzebie by mieć potomstwo. Jak najprędzej potrzebna jest sterylizacja.Po tym zabiegu kotka będzie grzeczna i miła. tu moje kotki- http://zippo.one.pl/displayimage.php?album=1&pid=393#top_display_media br1
|
|
Oddaj mi...skroce jej cierpienia.... (pizdne szpadlem w leb)Jesli ty nie potrafilas sie nia odpowiednio zajac to ja skroce jej cierpienia...A nastepnym razem zastanow sie 1000 razy zanim zdecysujesz sie na wychowanie czegos "zywego"...
|
|
Najpierw ja ciebie pizne lukasdaniel1983 jak tak można idioci
|
|
Zbychu weżmie .
|