czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobry psychiatra w Lomzy

Szukam dobrego psychiatry. Za bardzo sie w tym wszystkim nie orientuje, pewnie polecicie mi kogos prywatnie, jesli tak to prosze o podanie ceny takiej wizyty (jezeli wiecie). A co sądzicie o psychiatrze w szpitalu ? Potrzebuje pomocy, nie wiem gdzie za bardzo sie zwrocic.

z gory dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobry psychiatra w Lomzy

Ja Cie moge wysluchac, doradzic ewentualnie jestem otwarty na rozne propozycje.,

Polecam Doktora Sznurkowskiego. Pracuje w szpitalu.

Roberto jest dobrym psychiatrą leczy mnie juz od 5 lat i prawie już jestem zdrowy ........................ Chyba haha
Dzis mam wizytę na zabiegi pod ratuszem

prusa 8, doktor Jan Śmietana.

A czy zeby isc do psychiatry musze byc pelnoletnia ?

musisz miec wieksza stope niz nr. 39 a mniejsza niz 48 iwtedy mozesz bo inaczej nie wejdziesz tam bo na bramce stoi "King Kong" w kapeluszu od Czaplina

Morda tlumoki :)

Jesli nie jestes pelnoletnia, to moim zdaniem powinnas zglosic sie do psychologia dzieciecego, kiedys ta poradnia znajdowala sie w nowym szpitalu na parterze, i mysle ze jak do kazdej poradnii potrzebne jest skierowanie od rodzinnego.

h0jowe forum

Kancelaria Rzetelny And Partners piętro 85 pokój 1001

Szanowni państwo Polecam serdecznie Swoje usługi Psychiatrologiczne, wykonujemy nawet operacje niedrogo

Legendarny_Obywatel czyżby konkurencja ????

Barany jsteście ... dziewczyna się zapytała, bo ma problem a wy (celowo z małej litery) zachowujecie się, jakby na jakąkolwiek pomoc było już dla was za późno.

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Banda łobuzów jesteście,jak nie możecie pomóc to nie smarujcie głupot.Zgadzam się z Tobą Anoni.m jak nie możecie dziewczynie pomóc to siedźcie cicho.Jak czytam takie komentarze nie na temat,to myślę że jedni jeszcze nie ukończyli 12 roku życia a drudzy zatrzymali się na tym etapie.

Malinowa02 widzę że nie masz wsparcia wśród najbliższych i szukasz pomocy poprzez neta,są przecież telefony zaufania zadzwoń może tylko taka pomoc Ci jest potrzebna ?

Hmm.. bym coś wiecej napisał ale nie bedę karmił troli.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org