Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklamy na 4lomza - przeginacie! |
Nie dość, że pełno tych wyborczych ryjów na 4lomza, to jeszcze przypadkowe kliknięcie w obszarze strony (wystarczy nawet w tło) powoduje otwarcie reklamy. Ludzie, ile można? Czy to aby nie lekka przesada? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklamy na 4lomza - przeginacie! |
przegiecie bez kitu ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
wrrrrr!!! masz racje mnie tez to wqrza!!! ludzie uspokojcie sie :P Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Wyborcze geby znikną 25 września troche cierpliwości. :)
|
|
Dobrze gada! |
Zgadzamsię. Reklambardzodużo, chybazadużo.
|
|
Kase za to 4lomza dostaje ale nie do tegostopnia a najwiecej tej sroki :( Jezu !!!
|
|
Nie, tego kolaka za dużo. pfff. 4LOMZA.pl - przesadzacie z reklamami, zwłaszcza po kliknięciu na tło.
|
|
tak zamulacie i tyle dość mam tego cioty i łotra barabasza sROCZYŃSKIEZGO pozdro dla niekumatyh ;p a te reklemy mnie wkurzajo jak nie wiem co
|
|
Nie dość ,że serwer chodzi jak przedwojenny ciągnik to jeszcze zamulają to wszystko reklamami.Panie Admin troche szacunku dla innych!A nie tylko patrzą jak sie obłowić:P Ciekawe co będzie jak się reklamodawcy dowiedzą ,że zamiast wzrostu zainteresowania reklamami skutek będzie wręcz przeciwny:P Bo na takiego sroczyńskiego(z małej bo to pipa) to ja na pewno nie będę głosował:P bigi2004
|
|
Chyba przestane tu zagladac na jakis czas...........................
|
|
....aż się boję otworzyć lodówkę :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Muszą na czymś zarabiać, my im na pewno nie dołożymy, a prowadzenie portalu nie jest tanie. Poniżej regulamin publikowania wypowiedzi na WP. Nie będziemy publikować opinii, które: nawołują do przemocy, są skrajnie rasistowskie, antysemickie, szowinistyczne, są wulgarne, obraźliwe, naruszające zasady współżycia społecznego, zawierają adresy www i e-mail oraz dane osobowe i teleadresowe, zawierają reklamy produktów lub usług, propagują alkohol, narkotyki lub inne środki odurzające, obrażają osoby publiczne, obrażają inne osoby uczestniczące w dyskusji, mogą łamać prawa autorskie, nie są zgodne z tematem komentowanego artykułu, są pisane tylko wielkimi literami, zawierają uwagi skierowane do Moderatorów WP. Pozdrowienia.
|
|
Niech żyje 4lomza, aby niedługo. Pytanie do forumowiczów: Gdyby nie było tego forum, czy ktoś odwiedziałby 4lomza.pl? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Raz na rok pewnie tak... Pozdrawiam
|
|
Ja codziennie przeglądam prasówkę i korzystam z kalendarza. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Markac rozczaruję Cię może ale forum nie jest najczęściej odwiedzanym miejscem na 4lomza.pl. Zapytaj ilu ludzi dzięki 4lomza znalazło pracę lub sprzedało niepotrzebne rzeczy. Co do reklam, codziennie 4lomza odwiedza ponad 3000 unikalnych ludzi więc, kandydaci chca się im pokazać. To logiczne, a w jaki sposób 4lomza na zarobić na swoje funkcjonowanie? Co do reklamy, która odpala się po kliknięciu w pusty obszar. Dystrybuowana jest ona przez brokera reklamowego, nie mamy na to wpływu. Współpraca taka jest o tyle istotna, że mamy dostęp do danych z badania polskiego internetu a dotyczących naszej witryny. pozdrawiam mm
|
|
ja czesto zaglądam na strone główna :D
|
|
Ha, to, że reklamy się otwierają po kliknięciu na tło to jeszcze nic. Mi się otwierają po kliknięciu na pole tekstowe :) Ja proponuję dodać <textarea onFocus="window.open(...)"> ... śmiech normalnie. "Markac rozczaruję Cię może ale forum nie jest najczęściej odwiedzanym miejscem na 4lomza.pl." Najczęściej jest odwiedzana strona główna, gdzie jest wykaz nowych postów :P Oby tak dalej Panowie... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
nie strona główna. Kilka działów cieszy się większym zainteresowaniem ..., i niekoniecznie wchodząc przez stronę główną. pozdrawiam
|
|
wszędzie te straszne gęby są poprostu prześladują ;D
|
|
A popatrze na przystanki terazpan Fabiński czy jak mu tam sie rozwiesza :P
|
|
No i Co ?
|
|
Markac naucz sie w koncu rozumiec tekst pisany przez innych - w tym przypadku Markm: "Co do reklamy, która odpala się po kliknięciu w pusty obszar. Dystrybuowana jest ona przez brokera reklamowego, nie mamy na to wpływu." Wiec dla ciebie specjalna analogia - moze zrozumiesz (chociaz watpie): To tak jak bys sie czepial ludzi, ktorzy sa wynajmuja powierzchnie reklamowe np. pod billboardy, ze wisza na nich brzydkie "mordki" lub hasla... A swoja droga wszyscy sa fe tylko ty cudowny, oh i ah. Zrob taki portal z taka ogladalnoscia, na takim laczu i sprzecie to pogadamy. Niestety twoja dzialalnosc glownie ogranicza sie do docinek innym. A jak ci tak strasznie przeszkadzaja reklamy dzieki ten portal istnieje i sie rozwija i staje sie waznym medium lokalnym to wykaz sie super inwencja programistyczna i blokuj te skrypty. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
A teraz weź głęboki oddech, wdech i wydech, wdech i wydech... Prawda, że pomaga? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
"To tak jak bys sie czepial ludzi, ktorzy sa wynajmuja powierzchnie reklamowe np. pod billboardy, ze wisza na nich brzydkie "mordki" lub hasla..." - Ale billboardy nie stoją na środku dorgi przeszkadzając przejeżdzającym samochodom i nie pojawiają się z nienacka jak kierowca wciśnie gaz. "A swoja droga wszyscy sa fe tylko ty cudowny, oh i ah." - Przelewanie na kogoś swoich kompleksów nie zawsze pomaga. Odnośnie reklamy to wypowiem się tak, że jest to bardzo fajny sposób na zarobienie pieniędzy na utrzymanie portalu i jeśli reklama nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu strony to dlaczego ma nie istnieć. Fakt faktem, że reklam jest leciutko za dużo na 4lomza (głównie tych które pojawiają się na stronie głównej, zasłaniając treść). Jeśli chodzi o reklamę pojawiającą się po kliknięciu to może to nie jest wina portalu ale jakiegoś "SPAJA" w komputerze użytkownika, który uruchamia reklamy... ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza prezes markm, naszego klubu 4lomza. Zawsze pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki, to nie ludzie to wilki. To mówiłem ja, Jarząbek. ps Mi ten Wasz serwer przypomina amerykańskie krążowniki szos z lat 60.
|
|
mnie tez to denerwuje...lekka przesada...;] -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Ale żeby chociaż jakiś retusz tych zdjęć zrobili (czytałem dzisiaj w onecie jakie dziwy wyczyniają z tymi ryjami). A naszych nic nie retuszują, te zdjęcia, plakaty tylko straszą dzieci i staruszków i wdowy.
|
|
I mojego psa! Misiek jak zobaczył re ryje, to zawył i poszedł do łazienki... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Może ciekawiej by było gdyby postacie były w formie animacji , np P. Kołakowski liczy głosy w Radzie MIasta , a P. Sroczyński wodzi wzrokiem wzdłuż pięknie zmodernizowanej Szosy Żambrowskiej.
|
|
Czy musimy ciagle ogladac te falszywe twarze??Pan Sroczyński "pcha"sie na stanowisko posla, a nie sprawdzil sie jako zastepca prezydenta.mysle ze jako posel tez sie nie sprawdzi :):)
|
|
no ile tych "ryjów"no bez przesady z portalu zrobiliście śmietnik :-/ ![]()
|
|
Kiler co ty im zrobiłeś ??
|
|
Zdjęcie im zrobił Ptysiu, zdjęcie :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
numerki znaczą kto idzie po kolei do odstrzału ;]
|
|
Na pierwszym miejscu pan sroczynski
|