Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podobno ma być nowe centrum handlowe..gdzie? |
no właśnie. nowe centrum handlowe ma powstać i słyszałem że nie jedno. problem w tym że nie wiem gdzie. proszę wszystkich poinformowanych o odpowiedź gdzie i kiedy zamierzaja otworzyć, z góry serdeczne dzięki ralf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podobno ma być nowe centrum handlowe..gdzie? |
Ten temat już był przerabiany...............czytaj wcześniejsze posty............... michal
|
|
...szukałem i nie mogę znaleźć. jestem na portalu b.rzadko i tylko uprzejmie proszę o odpowiedź. jeśli ktoś będzie mial ochotę wypowiedzieć się na ten temat(trochę bardziej wylewnie niż przedmówca) to bardzo mu za to dziękuję. po prostu chciałbym wiedzieć co dzieje się w naszym mieście w ktorym nie bylem dość długo . pozdroweinia dla wszystkich którzy poruszą ten wątek ralf
|
|
Na "placu cyrkowym" przy Księcia Janusza mają powstać dwa lubelskie sklepy: Stokrotka i Elpro, a po przeciwnej stronie (na górce gdzie się pasą krowy :) market spółki dwóch łomżyńskich kupców-inwestorów. Wszystkie te obiekty mają mieć powierzchnię mniejszą niż 2000 m.kw. więc miasto nie ma wiekszego wpływu na ich powstanie. Sprawa sklepu wielkopowierzchniowego nie jest jeszcze wyjaśniona. Są propozycje budowy dużego (ok 14000 m. kw.) centrum handlowego z hipermarketem przy zbiegu ulic Zawadzkiej i Sikorskiego oraz budowa hipermarketu Tesco na terenie stacji PKP. Tutaj zgoda miasta jest wymagana i rozmowy są w toku. Dzieje się też coś w dawnym "Bocianie", jednak na ten temat wiem niewiele. To chyba wszystko. Jeśli się gdzieś mylę, proszę mnie poprawić.
|
|
Tam gdzie się pasą krowy decyzja już zapadła ,będzie hipermarket........... michal
|
|
Ci dwaj to chyba nie kupcy?..........a może się mylę? michal
|
|
...no raczej "nie kupcy", chyba że nie z Łomży - przecież wszyscy łomzyńscy kupcy sa przeciwni powstawaniu dużych sklepów w naszym mieście --- PGG
|
|
a co powiecie na informację że któraś z tych inwestycji ma być uruchomiona na początku przyszlego roku-dotyczy to lokalizacji z punktami handl-usługowymi.Słyszałem że już większość punktów handl.(w stanie surowym) w centrum handl.(o nazwie prawdopodobnie "echo")jest już rozdzielona czyli niejako sprzedana. czekam na opinie ralf
|
|
Myślę, że sam jesteś najlepiej poinformowany............... michal
|
|
oooj bardzo chcialbym być najlepiej poinformowany ale niestety nie jestem dlatego wszystkich pytam. ralf
|
|
Tam gdzie pasą się krowy będzie hipermarkiet, a tam gdzie rżysko i kartoflisko co będzie stało, a gdzie będzie bank. Polska pięknych budynków sądów, zus-ów,pzu, markietów i banków, tylko w srodku wszystko po staremu - komunizm zmieszany z demokracja czyli superzlodziejstwo.
|
|
......a wsród tego wszystkiego ....... jeden zgorzkniały starzec.... eremita..... Bogot Chłopie więcej optymizmu !!! Krzysztof
|
|
No jasne, więcej optymizmu. W końcu, mimo licznych zapowiedzi, nie mamy jeszcze konca świata, trzeba na nim żyć. Może dzięki marketom będzie to nieco przyjemniejsze życie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |