Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komis Sukien Ślubnych, gdzie? |
Hej Poszukuje Komisow sukien slubnych w Łomży. Orientujecie sie gdzie moge je znalezc?? Zycie to sa tylko chwile
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komis Sukien Ślubnych, gdzie? |
Niestety z tego co kojaze to w Łomży nie ma typowego komusu sukien slubnych. Czasem komisy z uzywana odzieza przyjmuja suknie ale to sie zupelnie nie oplaca ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
www.slub.lomza.pl Jeżeli tutaj nie znajdziesz to nie ma;-)
|
|
dzieki za info. Ogladalam strone slub.lomza.pl, ale nic nie widac... Zycie to sa tylko chwile
|
|
a chcesz kupic sukienke??
|
|
nie chce. Kolezanka poszukuje komisu... Zycie to sa tylko chwile
|
|
Radzę wybrać się do Ostrołęki. Ja kupiłam tam sukienkę używaną za śmieszną kasę i odsprzedałam jeszcze drożej bo w Łomży kosztowała bardzo dużo....możesz tam sobie wybrać fajną suknię w rozsądnej cenie:)
|
|
a gdzie jest ten sklep w ostrołęce? w którym salonie najlepiej wypożyczyć suknie ślubną, jaki salon polecacie w Łomży???
|
|
Chętnie sprzedam suknię Cymbeline, model Racine. To klasyczny model (wpisując w google, sporo ich będzie w grafice). Świetnie wygląda w ruchu (np. podczas tańca). Jeśli chodzi o cenę na pewno się dogadamy :) 509 992 630
|
|
Na Wojska Polskiego jest salon który przyjmuje suknie w komis. Można tam też tanio kupić lub uszyć suknie na zamówienie. To jest salon mody ślubnej bellissima
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |