Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stacja kontroli WZGS |
Witam zajechałem dzisiaj na stacje kontroli pojazdów WSGS aby sprawdzi zawieszenie, weszłem do środka siedzi sobie 2 młodych chłopaków przy samochodzie wiec sie pytam a oni że nie wiedzą czy można i jeden poszedł się zapyta szefa (był w drugim pomieszczeniu coś tam robił przy samochodzie) i powiedział ,,zaraz,, więc czekam na korytarzyku 10 minut i nic nikt sie nie zainteresował a dodam że pomieszczenie gdzie wjeżdza się samochodem do kontroli było wolne więc wyszedłem ile to można czekac. Tak chyba się nie traktuję klientów..... Znacie jeszcze dobre stacje w Łomży inne niż POLMOZBYT bo POLMOZBYT chyba najlepsza....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stacja kontroli WZGS |
kryna 1985 skoro POLMOZBYT to najlepsza stacja to po co na forum szukasz innej lub po co jeździłeś na "WSGS" (na marginesie pisze się WZGS). Krypto reklamę robi się nieco inaczej, logujesz się na nicku A zadając pytania gdzie jest dobra stacja kontroli pojazdów, następnie logujesz się na nicku B,C,D i zachwalasz najlepszy POLMOZBYT.
|
|
tam zawsze olewali klienta ![]()
|
|
eeeeeooooooo
|
|
DS nie bądx taki madry spytałem sie która oprocz POLMOZBYTU według innych jest dobra a jak ci sie nie podoba to sie nie wypowiadaj buraku
|
|
stacja pogotowia jest ok zawsze tam robię przegląd a miał być kolekcjoner............
|
|
i tak w zbujnej jest naj naj lepsza nic nie sprawdzajo tylko podbijajo i po strachu
|
|
Autor: kryna1985 (---.elomza.pl) Data: 28-12-10 13:19 Witam zajechałem dzisiaj na stacje kontroli pojazdów WSGS aby sprawdzi zawieszenie, weszłem do środka siedzi sobie 2 młodych chłopaków przy samochodzie wiec sie pytam a oni że nie wiedzą czy można i jeden poszedł się zapyta szefa (był w drugim pomieszczeniu coś tam robił przy samochodzie) i powiedział ,,zaraz,, więc czekam na korytarzyku 10 minut i nic nikt sie nie zainteresował a dodam że pomieszczenie gdzie wjeżdza się samochodem do kontroli było wolne więc wyszedłem ile to można czekac. Tak chyba się nie traktuję klientów..... Znacie jeszcze dobre stacje w Łomży inne niż POLMOZBYT bo POLMOZBYT chyba najlepsza.... - wszedłem - nie traktuje _________________________________________________________ ![]()
|
|
ANTY aleś ty mądry buraku nie pasuje nie wypowiadaj się
|
|
a ja polecam stacje w Marianowie przy szkole
|
|
Ty,Krycha,a u Miliszkiewicza byłeś z tą bryką?
|
|
synek widzę że masz same problemy z tym autem , na zielono go i z mostu koziol0
|
|
koziol ty masz problem ale z głową, wiec ciekawe czemu jeszcze ty z mostu nie skoczyłeś, że pojechałem na stację to nie znaczy że problem tylko dbam o samochód i chciałem sprawdzic czy to takie dziwne pewnie w przeciwieństwie do ciebie co wogóle nie zagląda do samochodu tylko jeździ
|
|
Proponuję Ci jechać jutro do WZGS-u,a chłopaki po przeczytani Twego postu,razem z elektrykiem przejżą Ci dokładnie zawieszeni ,a kręcenie wora będziesz miał gratis.
|
|
heheheheh ale ty głupi jesteś
|
|
kryna, sorry ale się strasznie podniecasz tym samochodem :)
|
|
Co Ci szkodzi jechać? No chyba ,że znów auto szwankuje.
|
|
jezeli go polecacie do i ja podskocze, a usterka zawsze sie jakas znajdzie
|
|
|
A ja polecam stację w WORDzie. Co prawda otwierają dopiero 05. lub 06. 01 ale z tego co widziałem na otwarciu to mają najlepszy sprzęt w okolicy. Podobno do każdego badania będzie myjnia gratis tak słyszałem. No i mają profesjonalną hamownię firmy MAHA więc raj dla fanów tuningu.
|
|
KNNE,o tej hamowni to Ty więcej nie pisz,bo on pomysli ,że to specjalne pomieszczenie dla niego (chamownia) i będzie dokuczał portierom po nocach.
|
|
kiedyś umówiłem się tam do mechanika zapisali mnie w kalendarzyku i ok przyjeżdżam na umówiony termin wjeżdżam na kanał no i zaczyna się czekam z 30 min młody Krzysio mówi jest mechanik zaraz będziemy robić no cóż a starszy pan z wąsem pier***** dzisiaj nie robię bo nie Krzysio rozłożył ręce bo miał drugie auto to się wkur*** i pojechałem do domu więc się pytam kto tam rządzi ![]()
|
|
Byłem na stacji w WORDzie. Kulturka. Szybko i sprawnie. Polecam.
|
|
Kulturka kulturą tylko czy dobrze sprawdzaja czy dokladnie bo mnie akurat na tym zalezy , nowe auto i mma wrazenie ze sie dziwnie zachowuje na drodze, czy faktycznie maja lepszy sprzet niz gdize indziej.?
|
|
kryna1985 ja mam kilka samochodów i przeglądy robie u Krzyśka na wzgs dla mnie jest ok
|
|
kryna1985 to pewnie konkurencja haha ja nie mogę tak pisać o mojej konkurencji bo w Łomży są tylko dwie firmy takie ten ktoś i ja :-)
|
|
U Smolińskiego w Dobrej jest najlepsza stacja.
|
|
Rybcia W dzisiejszych czasach WORD to jedna z niewielu stacji na której sprawdzają auto. U prywaciarzy przeważnie tylko pieczątka i stówka do kieszeni. Niedawno robiłem tam przegląd i muszę powiedzieć że sprawdzają dość solidnie. Dla kogoś kto chce widzieć czym jeździ i co mu w aucie ,,piszczy" zdecydowanie polecam.
|
|
Moje samochody jak sprawdzają to nie ma możliwości żeby było coś nie tak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |