Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości |
Ludzie! Skrót tej uczelni to PWSIiP, a nie jakieś inne śmieszne twory. Na 4lomza jest np. PWSiP, ale najlepsze było na juwenaliach - studenci nie potrafili napisać na koszulkach skrótu własnej uczelni... Wszyscy jak jeden mąż mieli na koszulkach PWSiIP... czy to jest Państwowa Wyższa Szkoła i Informatyki Przedsiębiorczości czy może jednak coś bardziej po polsku???? Ale co się dziwić że każdy pisze inaczej skoro nawet "studenci" nie wiedzą gdzie studiują...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości |
Od dluzszego czasu mnie to smieszy :) Ale zeby bylo ciekawiej, to nawet domene maja pwsip.edu.pl :)
|
|
co racja to racja Pani Katarzyna ma dobre makijaze ale naprawde obrosla w piorka bylam u niej dwa razy i w odtepie roku umalowala mnie tak samo jak rok poprzednio choc prosilam o inny kolor stwierdzila ze taki musi byc to ponadto faktycznie sie nie rozwija w makijazach nie twierdze ze sa brzydkie ale takie na jedna impreze zeby sie nie powielac!!Polecam kolo CTO obok blaszaka bardzo mila obsluga i swietny makijaz z tym przepisywaniem do swojej pracownicy juz slyszalam od swoijej niepocieszonej kolezanki pozdrawiam
|
|
gaja, brawo za wbicie się w temat :)
|
|
Czasem w skrótach pomijana jest literka "i" ale nie wiem czy w tym przypadku jest to celowe czy po prostu "studenty" nie znają skrótu własnej uczelni :] Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A-Z ale w skrocie nie zostalo pominiete :) Pomijaja studenci i pominieto z jakiegos powodu w nazwie domeny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |