Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fluid, podkład- l'oreal, maxfactor |
Kupiłam sobie fluid L'Oreal infaillible kolor 140, ale jest nieodpowiedni dla mojej tłustej cery. Użyłam go jeden raz i więcej tego nie zrobię. Może jest ktoś zainteresowany odkupieniem? 40zł Podobnie MaxFactor smooth effect, tylko tu wybrałam za jasny kolor- natural 50. Nie było testerów, więc strzelałam i nie trafiłam. Nie był użyty ani razu. 20zł jeżeli któraś forumowiczka jest zainteresowana, proszę dać znac na maila moonika_16@wp.pl Mam tylko po jednej sztuce, bo kupiłam to dla siebie, nie na sprzedaż. Proponuję przed kupnem sprawdzić w drogerii, czy kolor ode mnie będzie pasował
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fluid, podkład- l'oreal, maxfactor |
A byłaś w tym nowym sklepie na Broniewskiego, co się teraz reklamujne na 4lomza? Tam są fajne fluidy właśnie do cery tłustej, a ceny sporo mniejsze niż te o których pisałaś.
|
|
gdzie na Broniewskiego? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jak jeden jest za ciemny a drugi za jasny to je wymieszaj. Poeksperymentuj :) Ja do tłustej cery stosuję tylko color stay revlon'a ( kryjący ) ale przewaznie zimą. I też jeden kolor jest zbyt jasny a kolejny numer juz zbyt ciemny. Mieszam je w innym pojemniczku po prostu. Teraz jeśli już cokolwiek to mineralny podkład w pudrze aqua loreal'a. Lekki, nie zatyka porów, matuje ale nie jest zbyt widoczny na twarzy. Chłodzi, nakładasz pędzelkiem z kompletu i masz wrażenie, że w nim jest woda - a to sypki podkład. Fajny wynalazek :)
|
|
na rogu Broniewskiego i Bema w tym ciągu handlowo-usługowym za CTO i Farmerem
|
|
nie wiem, czy można wymieszać fluidy z różnych firm, mogą się zważyć. poza tym nie chce używać tego infaillible, bo świecę sie po nim. no niestety, ceny tych podkładów takie są, trudno więc żebym oddała je za darmo. do tłustej cery najlepszy jest astor mattitude. po tych wszystkich nieudanych eksperymentach wróciłam do niego i juz nie zmienię
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |