Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
atrakcje w Łomży? |
Mam pytanie czy w Łomży będą jakies atrakcje w postaci koncertów czy dni Łomży? pytam bo nie mam bladego pojecia Pozdrawiam wszystkich :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: atrakcje w Łomży? |
Kolego jeżeli zadowolisz się koncertem Dody, to będziesz miał atrakcję... Osoba która organizuje imprezy w Łomży musi być starym burakiem, która nie lubi rozrywki.....
|
|
No chyba Gościniec łomżyński jakos w licpu. Co roku najlepsza impreza w Łomzy. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Nawet nie wiem jak mam sie wypowiedziec na ten temat. Zgadzam sie z kolega z gory i doloze ze lomza to dziura. Niedlugo nas ogrodza wielkim czarnym murem i raz na 25 lat przyjedzie jakas gwiazda polskiej sceny, ktora wiecej nie bedzie chciala tu wrocic... ...
|
|
Jedyną atrakcją jest to, że można wpierdol wyłapać.
|
|
biedronka lidl, kosciol kapucynow galeria strokrotka, wieża ciśnien, pelno atrakcji mozna sie dobrze zabawic
|
|
|
|
Zespół FIRMA JP100% http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Pielgrzymka nabożna od kościoła do kościoła :):)
|
|
Podglądać sąsiadów przez lornetkę jak się ...lub też wpierda*ć się w czyjeś życie , to jest rozrywka % łomszyniaków .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |