Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPK |
Co według was powinno MPK zrobić? W co zainwestować?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPK |
powinni utworzyć nowe linie autobusowe, m.in na osiedlach, które są sporo oddalone od głownych ulic...
|
|
powini przywrucić stare linie m.i.n 16,17,i18.oraz z nowych z 3 linie KMKM Łomża
|
|
Trudno powiedzieć co można by zrobić z takim pasażerem jakim jest pan który jeździ linią nr 8. Wsiada na ulicy Wojska Polskiego przy akwarium objeżdża miasto dookoła i w tym samym miejscu wysiada. Przebiega przez ulicę by znów wsiąść w następną 8. Jest to człowiek w starszym wieku niedowidzący i zachowujący się w sposób niehigieniczny bo chracha pluje na podłogę. Byłem świadkiem jak kierowca zwracał mu uwagę, ale to nic nie daje.
|
|
Widziałam też tego gościa. To jest starszy facet z laską i raz widziałem jak machał do autobusu żeby kierowca zaczekał zawsze w autobusach volvo siedział na pieszym miejscu przy kasowniku po prawej stronie. KMKM Łomża
|
|
Powinni zainwestować w lepsze przystanki Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Wiaty przystnkowe to się zgodze. Czytałam specyfikacjie tego całego przetrgu .To jest napisane że zakupili specjalny program do pisania rozkładów BUSMAN.Cos podobnego jak w wawie KMKM Łomża
|
|
i kiedy będzie nowy rozkład wg busmana?? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
własnie, kiedy?
|
|
Jak pojawi się info na stronie MPK to i nasz szanowny, dyslektyczny KMKM odpowie na te pytania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |