środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPK

Co według was powinno MPK zrobić? W co zainwestować?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MPK

powinni utworzyć nowe linie autobusowe, m.in na osiedlach, które są sporo oddalone od głownych ulic...

powini przywrucić stare linie m.i.n 16,17,i18.oraz z nowych z 3 linie

KMKM Łomża

Trudno powiedzieć co można by zrobić z takim pasażerem jakim jest pan który jeździ linią nr 8. Wsiada na ulicy Wojska Polskiego przy akwarium objeżdża miasto dookoła i w tym samym miejscu wysiada. Przebiega przez ulicę by znów wsiąść w następną 8. Jest to człowiek w starszym wieku niedowidzący i zachowujący się w sposób niehigieniczny bo chracha pluje na podłogę. Byłem świadkiem jak kierowca zwracał mu uwagę, ale to nic nie daje.

Widziałam też tego gościa.
To jest starszy facet z laską i raz widziałem jak machał do autobusu żeby kierowca zaczekał zawsze w autobusach volvo siedział na pieszym miejscu przy kasowniku po prawej stronie.

KMKM Łomża

Powinni zainwestować w lepsze przystanki

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Wiaty przystnkowe to się zgodze.
Czytałam specyfikacjie tego całego przetrgu .To jest napisane że zakupili specjalny program do pisania rozkładów BUSMAN.Cos podobnego jak w wawie

KMKM Łomża

i kiedy będzie nowy rozkład wg busmana??

własnie, kiedy?

Jak pojawi się info na stronie MPK to i nasz szanowny, dyslektyczny KMKM odpowie na te pytania.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org