Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca na wakacje |
Mam 15 lat i szukam jakiejś pracy na wakacje jeżeli ktoś by coś wiedział na ten temat to prosze o kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca na wakacje |
proponowałabym zawyżyć sobie wiek przynajmniej o 3 lata ;-)
|
|
Ja mam 18 lat i tez nic nie mogę znaleść na wakacje w tej Łomży... ;/
|
|
tak, zawyżyć wiek o 3 lata, ciekawe co chłopak by zrobił gdyby go tak pracodawca poprosił o okazanie dowodu? Kłamstwo ma krótkie nogi...zresztą który 15 latek wygląda jak osoba dorosła? Moja koleżanka ma 25 lat, kupowała ostatnio piwo i musiała dowód pokazywać, to ciekawe czy taki 15 latek by nie budził podejrzeń, gdyby oznajmiał że już ukończył osiemnastkę;/ Ludzie,myślcie trochę, zanim coś palniecie...
|
|
Ale chodzi mi o coś typu ulotki albo idź przynieś podaj pozamiataj
|
|
Pochodź, popytaj po bankach np, ja jestem z Ostrołęki i w ubiegłoroczne wakacje tak robiłam, akurat tak się złożyło, że w Eurobanku potrzebowali kogoś do rozdawania ulotek na mieście. Tak samo w skupach podręczników szkolnych (tam dostawałam 5 za godzinę za rozdawanie ulotek). Poza tym jak potrzebowałam kasy zbierałam jagody i sprzedawałam później na ryneczku. Teraz mam dużo lepiej bo pracuję jako hostessa w marketach i mam 8 za godzinę, no ale od czegoś musiałam zacząć:) Popytaj więc tak jak mówię, w bankach, jakichś firmach pożyczkowych, czy nie potrzebują kogoś do roznoszenia ulotek itp - przeważnie wiek 18 lat nie jest wymagany.
|
|
popytaj sie, czy nie zrobić zakupów sąsiadce albo ulotki jakieś roznieść
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |