czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
I znowu głośno o Łomży za sprawą lekarza

No właśnie, to przykre, ale to już kolejny raz jak o Łomży jest głośno za sprawą lekarzy (a), Co prawda istnieje już podobny temat, jednak mnie interesuje co na to szanowna izba lekarska, bo jak do tej pory to jedynie z przysięgi Hipokratesa stosuję jedno nie podważać opinii innego lekarza, choćby nie wiem jak była zła. A to przykre że ilekroć słychać o łomżyńskim szpitalu to jakaś afera, jak nie pijany to łapówkarz, jak nie odmowa badań to znowu nie wiem jak to nazwać. W każdym razie środowisko lekarskie powinno się poważnie zastanowić . Bo to wstyd!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: I znowu głośno o Łomży za sprawą lekarza

a dajcie spokoj z tym panem juz.Bylo minelo zarobil na was i nikt wam nie zwroci kasy za smsy, ja nie glosowalem bo odrazu wiedzialem co sie swięci ze wszystko na prowizorke

Niby dlaczego "dajcie spokój" Profesorze?Dlaczego mamy odpuścić komuś kto zachował się jak ostatni łajdak wykorzystując czyjeś nieszczęście?Może ten pan chciałby żeby szybko zapomniano o całej sprawie,ale nie tak szybko.Umowy nawet słowne obowiązują ludzi honorowych.Czy pan "doktor" wie co to honor?

Honor honorem,trzeba mieć trochę Boga w sercu....

Ten "doktorek' to klasyczna hiena- nie da się ukryć. Taka sprawa wymaga społecznego potępienia, a nie żadnego "dajcie spokój'. Mam nadzieję, że taka łajza nie znajdzie w Łomży i okolicy miejsca i wybaczenia społecznego. A co na to "organy ścigania", czy - jak zwykle: NIC?

Takos

A co to za pytanie"Co na to organy ścigania"?Uważasz,że w takich wypadkach ściga się z urzędu.Poszkodowana rodzina musi wnieść sprawę.

Mają pełnomocnika - poradzą sobie. Trzymam kciuki. Tak w ogóle to ten reportaż pokazał jak straszliwa jest ta choroba. Niesamowite ile te dzieci mają siły. Ile sił mają ich rodzice. Naprawdę, brakuje słów.

Jakie nazwisko tego lekarza?

Kowalczyk

Moim zdaniem ta sprawa jest tylko wpadką, jakoś nie słyszałem żadnych słów potępienia ze strony społeczności lekarzy, Być morze wspierają swojego kolegę w nieszczęściu.

Żałują, że to nie oni wpadli na taki pomysł.

to bardzo prawdopodobne!!

a przypadkiem nie Korolczuk ?????

nie

Jak dla mnie to dziad. Wykorzystał chorych i słabszych. Powinni mu zabrać prawo wykonywania zawodu. Mam nadzieję,że się udławi tymi pieniędzmi.

ahhaha

a w sumie to nie wiadomo kto mowi prawde czy lekarz czy ta pokrzywdzona rodzina

pawelznavary jezdzi do ełku

bo jego wsciekla stara z nerwica tam sie wyprowadza

buduja bude dla suki starej pawelka

łańcuch kupili teraz matke pawła przyczepia do budy i będzie jazda

DAJCIE TEMU LEKARZOWI JUŻ ŚWIĘTY SPOKÓJ!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Drzewna organizuje taneczne spotkanie dla chętnych absolwentów i pracowników Szkoły 27 września 2025 roku. Miejsce spotkania Domowy Gościniec w Kisielnicy. Szczegółowe informacje na temat spotkania można uzyskać pisząc na adres: 100leciedrzewnej@gmail.com, na grupie FB 100-lecie Szkoły Drzewnej w Łomży oraz telefonicznie w godz. 18-20. Zgłoszenia przyjmujemy do końca sierpnia 2025 roku. Ilość miejsc ograniczona!
tel. 606998731, 661934441
100leciedrzewnej@gmail.com
auto-moto
Sprzedam VW Caddy 1.6 + LPG, rok produkcji 2008 kolor czerwony, przebieg 295 000 km. Stan bardzo dobry. Cena 16 000 zł.
tel. 698134748
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org