Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I znowu głośno o Łomży za sprawą lekarza |
No właśnie, to przykre, ale to już kolejny raz jak o Łomży jest głośno za sprawą lekarzy (a), Co prawda istnieje już podobny temat, jednak mnie interesuje co na to szanowna izba lekarska, bo jak do tej pory to jedynie z przysięgi Hipokratesa stosuję jedno nie podważać opinii innego lekarza, choćby nie wiem jak była zła. A to przykre że ilekroć słychać o łomżyńskim szpitalu to jakaś afera, jak nie pijany to łapówkarz, jak nie odmowa badań to znowu nie wiem jak to nazwać. W każdym razie środowisko lekarskie powinno się poważnie zastanowić . Bo to wstyd!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I znowu głośno o Łomży za sprawą lekarza |
a dajcie spokoj z tym panem juz.Bylo minelo zarobil na was i nikt wam nie zwroci kasy za smsy, ja nie glosowalem bo odrazu wiedzialem co sie swięci ze wszystko na prowizorke
|
|
Niby dlaczego "dajcie spokój" Profesorze?Dlaczego mamy odpuścić komuś kto zachował się jak ostatni łajdak wykorzystując czyjeś nieszczęście?Może ten pan chciałby żeby szybko zapomniano o całej sprawie,ale nie tak szybko.Umowy nawet słowne obowiązują ludzi honorowych.Czy pan "doktor" wie co to honor?
|
|
Honor honorem,trzeba mieć trochę Boga w sercu....
|
|
Ten "doktorek' to klasyczna hiena- nie da się ukryć. Taka sprawa wymaga społecznego potępienia, a nie żadnego "dajcie spokój'. Mam nadzieję, że taka łajza nie znajdzie w Łomży i okolicy miejsca i wybaczenia społecznego. A co na to "organy ścigania", czy - jak zwykle: NIC? Takos
|
|
A co to za pytanie"Co na to organy ścigania"?Uważasz,że w takich wypadkach ściga się z urzędu.Poszkodowana rodzina musi wnieść sprawę.
|
|
Mają pełnomocnika - poradzą sobie. Trzymam kciuki. Tak w ogóle to ten reportaż pokazał jak straszliwa jest ta choroba. Niesamowite ile te dzieci mają siły. Ile sił mają ich rodzice. Naprawdę, brakuje słów.
|
|
Jakie nazwisko tego lekarza?
|
|
Kowalczyk
|
|
Moim zdaniem ta sprawa jest tylko wpadką, jakoś nie słyszałem żadnych słów potępienia ze strony społeczności lekarzy, Być morze wspierają swojego kolegę w nieszczęściu.
|
|
Żałują, że to nie oni wpadli na taki pomysł.
|
|
to bardzo prawdopodobne!!
|
|
a przypadkiem nie Korolczuk ?????
|
|
nie
|
|
Jak dla mnie to dziad. Wykorzystał chorych i słabszych. Powinni mu zabrać prawo wykonywania zawodu. Mam nadzieję,że się udławi tymi pieniędzmi.
|
|
ahhaha
|
|
a w sumie to nie wiadomo kto mowi prawde czy lekarz czy ta pokrzywdzona rodzina
|
|
pawelznavary jezdzi do ełku bo jego wsciekla stara z nerwica tam sie wyprowadza buduja bude dla suki starej pawelka łańcuch kupili teraz matke pawła przyczepia do budy i będzie jazda
|
|
DAJCIE TEMU LEKARZOWI JUŻ ŚWIĘTY SPOKÓJ!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |