Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rekrutacja do policji!! |
http://www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=5208 wiele osób stara się o niebieski mundurek...Jednak wszystko przed kandydatami:rozmowa kfalifukacyjna,różne testy predyspozycji,fizyczne,psychologiczne itp. Wyników spodziewają się pod koniec roku 2005.Skąd juz wiadomo,że co niektóre osoby już są w plicji,że już mają tam swoje miejsce skoro wszystko odbywa sie anonimowo a niektórzy na forum już czują się "panem władzą"???Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem!!Koperta,znajomości???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rekrutacja do policji!! |
Ploteczka, jedna rekrutacja juz miala miejsce...=) Skonczyla sie w czerwcu. Teraz odbywa sie druga i czas jej zakonczenia to grudzien 2005. A niektorzy poprostu wiedza czy sa czy nie. Taki swiat. Mam kumpla, ktorego ojciec jest poslem po raz 3. Wybory przed nami a on juz wie ze tata ministrem zostanie... Polska=(
|
|
Hmmm 10 osób na miejsce-tu nie ma nic pewnego =/ z reszta jak zawsze :P Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
Pewnosc siebie w takich sprawach jeszcze nikomu nie zaszkodzila. I ta sama pewnosc siebie jest cecha porzadana w tym zawodzie. Pewnosci siebie zycze Ploteczka ucz sie od wrednej i pyskatej;)
|
|
"A niektorzy poprostu wiedza czy sa czy nie." wiedzą???a skąd wiedzą?Są wybrańcami fortuny??Z ponad 500 podań akurat ta jedna jedyna już wie pół roku przed zakończeniem i nawet jeszcze przed rozpoczęciem jakichkolwiek działań zmierzających do wyłonienia najlepszych i zasługujących na mundór?? Uczyć się pewności siebie??Owszem może potrzebuję,ale napewno nie w ten sposób,bo sprawa śmierdzi na odległość!!Ale nie ma co robić afery,bo przecież i tak się tym nikt nie zainteresuje,bo wszystko jest ok na swoim miejscu! w końcu "Taki swiat. "
|
|
Policja to jedna wielka rodzina, podobnie jak jest z adwokatami czy lekarzami.Ciezko jest sie dostac w ich szeregi bez jakiekolwiek znajomosci!!!Nie masz znajomosci??nie warto sie starac-wiem to z wlasnego doswiadczenia mimo ze zdalem test sprawnosciowy i psychologiczny!!!Policja zawsze bedzie skorumpowana dlatego ja kolejny raz nie bede sie staral o przyjecie do niebieskich mundurkow..:)Tym co chca probowac swojego szczescia zeycze powodzenia, przed testami sprawnosciowymi warto troche pocwiczyc, zwlaszcza Ci co niewiele maja ze sportem wspolnego..:) Lex
|
|
a ja wam powiem HWDP
|
|
Idiota!!! Lex
|