niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ponownie temat skradzionych dokumentów

Proszę jeszcze raz o zwrot zawartości teczki w całości, natomiast teczka, skoro kogoś skusiła w drodze darowizny może przejść na własność "znalazcy".
Zależy mi wyłącznie na zawartości. Tym bardziej, że zarówno czas jak i osoby w tym czasie mnie mijające doskonale pamiętam, do tego dojdzie odczyt monitoringu. Nie wiem czy warto ryzykować dla mało ważnych dla kogoś postronnego dokumentów...

502835182

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ponownie temat skradzionych dokumentów

w Kauflandzie nie ma monitoringu no chyba że od niedawna jest :)

Jak by nie były ważne to bym ich tak nie szukał:) A ryzykujesz Tylko Ty :) Oddajcie teczkę ludzie :)

No tak... niestety...i tu Ci muszę przyznać rację... Nie teczkę... tylko zawartość...

Radzę sprawdzić okoliczne śmietniki. Na pewno tam wylądowały Twoje dokumenty.

Tego się właśnie obawiam... Chociaż mimo wszystko wierzę w ludzi i liczę na przynajmniej odrobinę uczciwości.. W dokumentach nie ma adresu jak sobie kojarzę... natomiast istniej możliwość ich oddania do jutra w Kauflandzie, bez wnoszenia z mojej strony oskarżenia... Liczę jednak mimo wszystko na dobrowolność...

haha pogódź się, że tego już nie odzyskasz, walnij sete i idź spać

---------------------------------------------

Może masz rację... Ale wiesz... to jak mi się wydaje do Ciebie pasuje "walnąć setę i iść spać.." Niestety w moim przypadku sie nie sprawdza...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org