Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ponownie temat skradzionych dokumentów |
Proszę jeszcze raz o zwrot zawartości teczki w całości, natomiast teczka, skoro kogoś skusiła w drodze darowizny może przejść na własność "znalazcy". Zależy mi wyłącznie na zawartości. Tym bardziej, że zarówno czas jak i osoby w tym czasie mnie mijające doskonale pamiętam, do tego dojdzie odczyt monitoringu. Nie wiem czy warto ryzykować dla mało ważnych dla kogoś postronnego dokumentów... 502835182
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ponownie temat skradzionych dokumentów |
w Kauflandzie nie ma monitoringu no chyba że od niedawna jest :)
|
|
Jak by nie były ważne to bym ich tak nie szukał:) A ryzykujesz Tylko Ty :) Oddajcie teczkę ludzie :)
|
|
No tak... niestety...i tu Ci muszę przyznać rację... Nie teczkę... tylko zawartość...
|
|
Radzę sprawdzić okoliczne śmietniki. Na pewno tam wylądowały Twoje dokumenty.
|
|
Tego się właśnie obawiam... Chociaż mimo wszystko wierzę w ludzi i liczę na przynajmniej odrobinę uczciwości.. W dokumentach nie ma adresu jak sobie kojarzę... natomiast istniej możliwość ich oddania do jutra w Kauflandzie, bez wnoszenia z mojej strony oskarżenia... Liczę jednak mimo wszystko na dobrowolność...
|
|
haha pogódź się, że tego już nie odzyskasz, walnij sete i idź spać ---------------------------------------------
|
|
Może masz rację... Ale wiesz... to jak mi się wydaje do Ciebie pasuje "walnąć setę i iść spać.." Niestety w moim przypadku sie nie sprawdza...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |