Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NABÓR DO GRUPY UDERZENIOWEJ |
Witam! Poszukujemy osób w wieku od 17 lat w zwyż , którzy zajmują się miliariami i chcieli by kontynuować swoje zainteresowania . Wiecej informacji na temat grupy udzielę pod adresem e-mail: cibor92@gmail.com Serdecznie Dziękuje ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NABÓR DO GRUPY UDERZENIOWEJ |
grupa uderzeniowa ja pierdu jesteś jakimś kuzynem Lecha Kołakowskiego? idź do Boboli pier/dolnij ze dwa pacierze potem u Miłosierdzia wartę przy pomniku smoleńskim na koniec droga krzyżowa u Andrzeja i awans zapewniony http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
na co będziecie uderzać?? hahaha;-D postrzelacie sobie z wiatrówek albo pobawicie sie w to śmieszne asg? daj sobie spokój....za robote się weź człowieku;-]
|
|
i co was tak bawi, gość ma przynajmniej jakąś pasje, a nie tylko siedzenie na dupie przed pc, a jak jest rekonstrukcja na fortach to wtedy wszyscy zapi..dalają oglądać i nikt z nich się nie śmieje
|
|
ten co ma kota je czipsy nie nadaje się do grupy uderzeniowej
|
|
a mnie się podoba taka bajera, lepiej se postrzelać z wiatrówki niż spermą w monitor :)
|
|
Kupiłeś sobie nowy monitor?
|
|
Mogę się zapisać,ale na generała.
|