Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZGUBIONO OKULARY |
W sobotę 7 maja zgubiono w okolicach przy dworcu PKS owalne bordowe optyczne okulary. Ewentualnego znalazcę proszę o kontakt. Z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZGUBIONO OKULARY |
jak mozna zgubic okulary z nosa ci spadly
|
|
Jeśli mierzysz mnie miarą siebie to fakt spadły. Pytanie było konkretne, więc jeśli nie wiesz nic w tym temacie to milcz. Dla jasności gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości, to okulary były na SZNURECZKU
|
|
kiedys tak myslal pan filary a jednak je mial na nosie moze sprawdzic
|
|
hahah bardzo smieszne przeciez ktos mogl miec je w kieszeni, w torebce, nosic na sznureczku i jeszcze w inny sposob zgubic zastanowcie sie tylko czy to jest powod do zartow
|
|
Gdybym to ja je zgubiła, to powiedziałabym co myślę wszystkim gamoniom "godnym uwagi". I nie życzę żeby Wasza Matka kiedyś martwiła się o to czy nic jej się nie stanie przez taki właśnie brak okularów. A ci co "gubili z nosa okulary" dawno stracili resztki rozumu i debilizmem jest jeszcze chwalenie się tym na tym forum
|
|
Okularów nie znalazłam, ale mam w domu bardzo ładne oprawki bordowe zakupione w Vission Expres i ich nie używam, bo nie są potrzebne. Moze to okazja by zmienić image :). Moze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. No tylko koszta dodatkowo... SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |