czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miejskie Centrum Wielofunkcyjne

tak trzymac to dokonały pomysł. W końcu w tymm miejscu zapanuje porządek a mieszkańcy miasta będą mogli robić zakupy na rynku w godziwych warunkach. Pomysł połaczenia w tym kompleksie kumunukacji miejsckiej , autobusowej i kolejowej tez jest świetny. To jest dobry krok panie prezydencie gratuluje.

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miejskie Centrum Wielofunkcyjne

ambitnie, coś co może tworzyć miejsca pracy, a nie jak te baseny czy centra kultury.

powodzenia

obawiam się że będzie zadyma jak pod krzyżem, (argumentem będą koszty itd) zresztą wystarczy przypomnieć jak szybko załatwił sprawę "poborca biletowy" gdy strażacy stwierdzili na części tej "dzierżawionej" zagrożenie ppoż. Nie pójdzie tak łatwo pomijając nawet nieudolność pod każdym względem poprzedniej ekipy z ratusza.

czas aby ten syf z miejsca reprezantacyjnego miasta zniknął. To co jest tertaz uraga mieszkańcom miasta a przedstawiony pomysł to szansa na lepsze i to duz lepsze.

Riposta

Ja pomysł popieram, cośktóś chce robić i to jest ważne.:)

Takie centrum jest potrzebne ale mam wątpliwości czy nie podniosą opłat handlującym. Taki obiekt to przecież ogromne koszty budowy a potem utrzymania. Zaraz się okaże, że znów będzie trzeba podnosić podatki lokalne. Lepiej niech miasto sprzeda grunt w przetargu a kasa wróci w postaci podatku od nieruchomości czy innych.

O co chodzi, bo nie jestem w temacie.

I jeszcze niech pierwsza stację metra tam zbuduje

A ja się zastanawiam czy zniknie ten mini pasaż ze sklepikami, bo od legionów wygląda to paskudnie. Dobrze było by to uporzadkować i zrobić coś profesjonalnego, tylko już widze właścicieli tych sklepików protestujący i sądzących się, łatwo tego nie będzie można rozwiązać, a by się przydało.

PKP w końcu będzie w Łomży

KMKM Łomża

Chyba jakiś zarządca tego terenu jest, to czemu, pomimo pobierania opłat - jak sądzę - nie zrobił do tej pory porządku z tym bałaganem przy sikorskiego?

pomysł rewelacyjny! tak trzymać Panie Prezydencie!

Tak metro też trzeba w planach domalować i jakieś lotnisko nieduże. Plany i koszty na dokumentację już kilka lat się ponosi a bulwarów jak nie było tak nie ma i nie będzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org