Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
warszawa praca |
czy ktos dojezdza codziennie do pracy do warszawy? czy to ma sens?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: warszawa praca |
nie ma najmniejszego, chyba ze zarabiasz min jakies 150zl dniowki, to wtedy mozesz na pksy wydac te 50,ale masz zmarnowane dodatkowe 5h na dojazdy. Bardziej oplacalne jest znalezienie roboty za min 2tys i oplacenie pokoju w granicach 600zl plus wyzywienie, ale wtedy licz siue z przeprowadzka za praca.
|
|
Jak zbudują tą Via-Balticę to może wtedy... Albo jak puszczą przez Łomżę Rail Balticę :D JAk narazie nie ma to sensu, chyba, że masz naprawdę dużą dniówkę i chce ci się codzień tracić minimum 5 godzin życia na głupi dojazd... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Za 20 lat wam zrobią tą Via-Baltica ,a za 25 lat będą ją łatać heheheeh :) Rychu:)))))))
|
|
nie ma sensu.
|
|
Ma sens ! jak zarabiasz z 6tys netto ;) i samochód PRACODAWCY !!!
|
|
Raczej nie ma sensu,ja przyjeżdżam jedynie na weekendy do domu, do tego moja firma zwraca mi koszty paliwa, w tygodniu mam firmowe mieszkanie za które w ogóle nie płacę. Ja nie narzekam. Warto coś szukać w Warszawie lub w okolicach z tym że najlepiej mieć swój samochód.
|
|
Jesli zatrudnisz się jako kierowca w PKS-ie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |