Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obciery-drzewo |
Gdzie w Łomży lub okolicy można kupić obciery najlepiej pocięte już na kawałki i dobre jakościowo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obciery-drzewo |
Chyba ci nikt tego niebedzie ciol.Kup wiazkie na tartaku i wez jakiegos faceta zaplac i ci potnie.W Lomzy masz tartak kolo rynku i tam kupisz cos takiego jeszcze nigdy nie slyszalem zeby ten szrot sprzedawali pociety i gotowy do palenia.Jest wiele ogloszen z pocietym drzewem ale prawdziwym drzewem a nie obrzynami i to juz cena inna...
|
|
w łomzy w tartaku niema na bieżąco trzeba się zapisać i długo czkać byłem ze 3 tyg temu i się pytałem a miał być kolekcjoner............
|
|
obciery sprzedaja na poznańskiej po prawej stronie jak od legionów wjeżdżasz.chyba po 150 za taką wiązkę. pocięte czasem mają panowie co obok rynku stoją i maja to na samochodach,pewnie odrazu do zakupienia po ciekawej cenie;p probój tam na poznańskiej.pozdr.
|
|
Witam Myślę, że chodzi o oflisy - "obciery", a to można kupić w każdym zakładzie stolarskim zwłaszcza o tej porze roku. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |