Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawko |
gdzie najlepiej zrobic prawko snieżka185
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawko |
w mieście ale broń boże na wsi
|
|
Osobiście polecam osk FERENC
|
|
również polecam FERENCA
|
|
ja byłem u Kamińskiego i zdałem za pierwszym... pamiętam, że u niego za wewnętrzny się płaci, ja miałem na placu a teraz podobno jeszcze jeździ z tobą po mieście na wewnętrznym :PP więc chyba FERENC mastermind
|
|
Traffic
|
|
FERENC
|
|
na prawko to najlepiej do WORD. A jezeli chodzi o kurs to kazdy i tak Ci poleci tego u kogo robil, wiec nie licz na obiektywizm.
|
|
Ale chodzi o instruktora są lepsi i gorsi!!! Ja znam dobrego tylko mi gdzieś nr telefonu zaginął ale jest wspaniały.
|
|
|
OSK Borawski - polecam
|
|
Największego tumana nawet największy i najlepszy ośrodek nie nauczy jazdy ![]()
|
|
Centrum _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
moim zdaniem centrum a instruktor tam ma na imie ernest ma dobre podejście do kursantów i jest w dodatku bardzo przystojny polecam właśnie ernesta NINKA88
|
|
He he co z tego że przystojny, żeby nauczył jeździć. Też słyszałam że u Ernesta nie jest źle.
|
|
u Ernesta nie ma przeszkód jak u innych jak nie masz czasu to i po godzinach z tobą jezdzi nawet po 23 jest solidny i umie wytłumaczyć poczuwa się do pracy jako wykonuje a przede wszystkim nie siedzi i nie narzeka jak inni zle zle zle tylko spokojnie tłumaczy jest cierpliwy i nie jest nerwowy a to ważne NINKA88
|
|
wcale nie rób, oszczędź nerwów sobie i innym :)
|
|
Też robiłem prawko w Kamińskiego. Zdałem za pierwszym podejściem:D instruktorzy są świetni, potrafią wytłumaczyć wszystko dokładnie... A egzamin wewnętrzny?? Moim zdaniem to doskonały pomysł!! Taki przedsmak prawdziwego egzaminu tego państwowego:)hehe Testy, plac i najważniejsze miasto. Egzamin jest z innym instruktorem, niż z tym z który Cię uczył. Z tego co wiem to takie egzaminy są przeprowadzane tylko u Kamińskiego. Tak powinno być wszędzie!!! osobiście polecam....ośrodek z tradycjami. pozdrawiam
|
|
LOK
|
|
Osobiście uważam że egzamin wewnętrzny to bardzo dobra sprawa sam to przechodziłem i pozwala to nawet dla mnie kursanta sprawdzić się pod okiem innego instruktora jak jestem przygotowany do egzaminu. To taki podstawowy sprawdzian dla mnie przed podejściem do egzaminu państwowego - osobiście popieram taką prakykę :)) Kurs i egzamin wewnętrzny robiłem u Kamińskiego. pozdrowienia dla mojej Pani Instruktor :))) Maro7
|
|
a co sądzicie o loku snieżka185
|
|
OSK Borawski jest przeniesiony od poniedziałku z Mickiewicza na Al.Legionów 32 (vis a vis Parku) wczoraj kolega zapisał się na kurs na motor,jazda po mieście w asyście intruktora,motor jak w WORD...
|
|
Pan Iwanowski. Potrafi wszystko świetnie wytłumaczyć i rozwiać wszelkie wątpliwości na drodze jakie ma kursant.
|
|
Ja mam pytanie odnosnie tej nauki jazdy naprzeciwko sklepu Farmal, pisze na ich plakacie, ze kurs kosztuje niecale 800 zl, czy to prawda? Bo kolega zdawal u Gruszwelda i zaplacil 950, czy w tej cenie sa juz godizny jazdy, wyklady itp?
|
|
w OSK Borawski w promocji była cena 770zł ze wszystkimi kosztami,teraz nie wiem jaka cena ale na pewno sie dogadacie....
|
|
To czemu u innych ceny wynosza te 950? Na czym polega ta roznica? Czego brakuje? Czy poprostu miejsze zarobki ma dana nauka jazdy?
|
|
Nie rozumiesz słowa "promocja"?Wedy dany OSK zarabia mniej,albo wcale,tylko pokrywa koszty,ale robi sobie dobrą reklamę i przyciąga klientów.Trwa ona dany okres np 2 tygodnie,a potem cena wraca do poziomu ok.900zł
|
|
W ośrodku przy PKS taka promocja trwa już półtora roku. 799zł i jeszcze gratisy dla zamiejscowych dają.
|
|
Taa... żeby nie ta cena 799 nikt by tam nie poszedł,zdawalność i poziom nauki bez komentarza.
|
|
Autor: iwona271089 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 18-04-11 21:47 a co sądzicie o loku snieżka185 W loku robią dobrze w kroku.
|
|
dokladnie... też polecam pana Iwanowskiego :)
|
|
@lomza1 Ok to jutro pojde i sie dopytam. @hefajtos Kolega tam zdawal i nie polecal.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |