Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nauka gry na gitarze |
Witam. Poszukuję osoby, która mogłaby dać kilka lekcji gry na gitarze. Chodzi o pomoc w przekazaniu podstaw gry na tabulatorach i prostych solówek gitarowych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nauka gry na gitarze |
ja też się dopisuje do Meli !
|
|
Zadzwoń po nr 668839832 lub 603550357 www.zorbing-paintball.pl
|
|
mela idziemy razem ? będzie może taniej !
|
|
sorry, ale uczyc sie grac z tabulatur u kogos? No prosze was. Co do podstaw cwiczen solowek to wszystkie lekcje, porady, cwiczenia macie w necie. Metronom, gitara w reke i lecicie sami. Nie oplaca sie wam placic za to komus.
|
|
dobrze ci gadać ! a co do metronomu to nie jet mi potrzebny ! gram bardzo dobrze ! chodzi mi dokładnie o solo co i jak !
|
|
Dokładnie. Z internetu ciężko mi jest się nauczyć, niektórzy tak potrafią, ale ja niestety nie. Dlatego poszukuję nauczyciela. Te dwa numery telefonów to do kogo są konkretnie?
|
|
kawosz po twoich postach watpie, ze grasz tak dobrze jak mowisz. I nie zgrywaj kozaka, bo z metronomem bedziesz za pan brat przez cale zycie od kiedy zaczniesz grac. Co do grania to przejdz sie do kami (muzycznego na dmowskiego) i podpytaj. Jak pamietam Przemek udzielal lekcji, a jesli nie to na pewno da Tobie namiary na kogos z chlopakow, a jak nie to poszukaj numeru do Boguckiego, ja niestety juz nie mam.
|
|
Chetnie bym nauczyła grać na gitarze Jak i na innych instrumentach badz spiewu. Niestety z przyczyn braku pracy wyjechałam z Łomży , tutaj nawet nie ma gdzie sie rozwijać. Nie ma koncertów, dobrego teatru czy nawet porzadnego kina!
|
|
emol cedur amol dedur emol cedur amol dedur emol cedur amol dedur emol cedur amol dedur popatrz na wspaniałe autostrady na drogi na których nie znajdziesz wybojów rosną nowe bloki i nie ma wypadków w czystych szpitalach ludzie umierają rzadko mamy ekstra rząd i super prezydenta ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość za rękę poprowadzą mnie do europy jest super jest super więc o co ci chodzi mamy tolerancję wobec innych upodobań kościół zaciekle broni najbiedniejszych bogaci są fajni i w miarę uczciwi policja surowo karze złych przestępców jest super jest super więc o co ci chodzi
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |