Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KTO OFERUJE USŁUGI MINIKOPARKĄ I ZA ILE? -POMOCY !!! |
witam potrzebuje namiaru na kogoś kto posiada minikoparkę i oferuje związane z nią usługi czyli wykopy pod przewody elektryczne kanalizacje itd.i orientuje się może ktoś jaki to jest koszt wynajęcia takiego sprzętu z operatorem???a może samemu można wynająć i kopać??? z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. p.s. normalna koparka jest za duża i będzie z nią więcej szkody niż pożytku stąd moja potrzeba wynajęcia minikoparki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KTO OFERUJE USŁUGI MINIKOPARKĄ I ZA ILE? -POMOCY !!! |
PTH Kurpiewski, oni mają taką kopareczkę,( kładą kable pod oświetlenia) zapytaj może ...? wrrrr
|
|
Ja ostatnio korzystałem: "Elrob" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Andrzej Czyż Adres ul. Sikorskiego 164 18-400 Łomża woj. podlaskie Kontakt tel. kom. 606 765 969 fax. 86 216 05 64 Cena? Zależy jaki zakres. ![]()
|
|
Podaje ci namiary koszt wynajęcia takiej koparki z operatorem to 70 zł za godz. kontakt tel. 511-276-384
|
|
ja tez korzystalem z ELROBU. zdaje sie ze maja nowa i szybka kopareczke. sprawnie poszlo. ja polecam zdecydowanie.
|
|
ok. dziękuje za wszystkie namiary ale musze zebrac kilka i sprawdzic kto jest najtanszy bo mam troche roboty i juz nawet roznica 5-10zl na godzinie pozwoli mi sporo zaoszczedzic.tak wiec czekam na dalsze kontakty.
|
|
FIRMA SZWARCKOP 18-411 Śniadowo Uśnik 31 tel. 697-896-652 Cen niestety nie znam, trzeba dzwonić Marta
|
|
Jeszcze znalazłam jedną wizytówkę, nie wiem czy oni akurat świadczą takie usługi, ale w reklamie mają ROBOTY NAZIEMNE I WYBURZANIE Nie szkodzi zadzwonić I tutaj dane KRIS-BUD Konarzyce ul. Łomżyńska 27 tel. 660-561-196 Marta
|
|
Zeleży jak dużo do wykopania masz i jaka odległośc od najbliższego wykonawcy. Nikt ci na 1 godzinę wykopu nie będzie jechał na jakąś dalszą odległośc.
|
|
Minikoparka to zdecydowanie najlepsza opcja, jeżeli masz do wykopania np. dziurę pod rury, kable lub inne podobne rozmiarowo rzeczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |