wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Veneda

Kto z kupców łomżyńskich jest za zaskarżeniem decyzji Prezydenta Łomży o pozwoleniu na budowę galerii Veneda dla Echo Investment?? Co miasto dostanie w zamian?? Czemu w centrum Łomży trzeba płacić za parkowanie a przy Galeriach nie?? Jak długo będziemy dorabiać obcych w tym mieście?? Zróbmy coś z tym w końcu bo wszyscy stąd będziemy musieli wyjechać albo pracować dla Żyda!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Veneda

Zajmij się sobą a nie siejesz propagandę ,zrobią jak dostaną pozwolenie nikt w ciemno nie będzie usprawniać ulic skrzyżowań wokół sklepu którego nie ma pozwolenia pomyśl logicznie ,a naszych sklepikarzy to i tak dopadnie lub dopadł kryzys ludzie wolą usiąść kupić na allegro nawet pierdółke która kosztuje 15 i zapłacić 10 za przesyłkę niż u nas w sklepie to samo kupić za 40 zł albo i więcej :) ruszy galeria to mam nadzieje że ruszy się coś więcej ale tacy ludzie właśnie zachęcają do wyjazdów bo tu nic nie ma dzięki wam :)

hahah ta veneda robi łomżę jak chce, nie będzie podłączenia z MPEC bo za drogo xD, kina 3D też nie będzie, a tak dużo przed wyborami wam obiecali;] widać ze się dogadali na salonach z Czerniawskim.

bez komentarza...

tak masz racje w Venedzie i Tesco będą rozdawać towar za darmo tak jak to jest np w Tesco w Zambrowie już tydzień po otwarciu przestali ludzie tam zachodzić i świeci pustkami bo drogo tak jak nigdzie indziej w Zambrowie...
a na allegro też nie znajdziesz wszystkiego... i wiele towarów jest sporo droższych niż w zwykłym sklepie...

a zapomniałem dodać
... zamiast tesco otworzyć Hiper-lumpeks

To ja nie wiem co ty kupujesz i gdzie że jest sporo droższych niż u nas ,a to że jak otworzą i będą pustki to chyba nie twoje zmartwienie ? tylko ich , a to że nie będzie połączenia to ich polityka nie dziwie się tyle lat robić w *** pieprzyć się z jakimiś dziwnymi ludźmi co wszystko blokują a później jeszcze godzić się na warunki nawet jak by się podłączyli nas to nie dotknie będzie drogo a nawet drożej jak jest :) nie macie czym się zajmować ? jak powstanie strefa ekonomiczna też będziecie wypisywać i biegać za GASPOL żeby nie budowali bo krowy nie mają gdzie paść się

jola niezgoda
"Czemu w centrum Łomży trzeba płacić za parkowanie a przy Galeriach nie?? "

W centrum trzeba płacić za parkowanie bo tak zdecydowali nasi przedstawiciele z ratusza. Mieli do tego prawo bo to teren miejski. O płatnych lub nie parkingach przy galeriach decydują właściciele terenu. Są płatne (np. złote tarasy) lub nie płatne. Jeśli chcesz, też możesz ustanowić taką opłatę za wjazd na swoje podwórko.

Jolka a moze Ty sama jestes kupcem ?? skoro zakladasz nowy profil, zeby zasiac ferment. Przeczytaj jeszcze raz co piszesz na temat oplat za parkowanie - przemysl i napisz mi do kogo wplywaly by oplaty za parkowanie ;).

Do nikogo by nie wpływały. Bo czas na bojkot i zniesienie płatnego parkowania w centrum. Wielu ludziom nie chce się już do centrum jeździć jak muszą płacić 5 czy więcej zł za postój... za co płacić jak drugi sezon zimowy zasypało parkingi na metr i nikt się nie pofatygował aż do wiosny by je odśnieżyć...

Widać że dalej niż Śniadowo lub Nowogród nie byłe-a-ś

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org