czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
U kogo wyrwać ósemki?

Przejrzałam już wątki o dentystach/chirurgach szczękowych w Łomży. I z tego co widziałam kilka osób poleca dr Głuszkowskiego, tego starszego. Ale znalazłam też kilka opinii na nie dlatego ponawiam pytanie, być może ktoś miał "przyjemność" rwania zębów u tego pana?

Wolałabym zapłacić a mieć z głowy te cholerne ósemki, najmniej boleśnie i szybko wyrwane. Może znacie innych ale na prawdę dobrych specjalistów?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: U kogo wyrwać ósemki?

Wystarczy pobujać się po mieście;Dentysta sam się znajdzie;D

bylem u niego z zebem ktory juz nie nadawal sie do leczenia a zaczynal sprawiac mi problem...unikalem tego pana chyba pare lat,ale juz nie bylo wyjscia,na miejscu okazalo sie ze moze wyrwac 2 takie pruchna za razem,zgodzilem sie...zastrzyk,5min poczekalem,gosc wsadzil kleszcze,zakrecil i wyrwal....oba zeby w 10 sec?! moze nie cale,wsadzil wate w ryja i papapa....nie ma sie czego bac a jezeli chodzi o rwanie to smialo lec i sie nie zastanawiaj!!!!!!

xxx

A dlaczego chcesz wyrwać ósemki?

A ósemki to które to są,bo jak mi powiesz to ja mogę wyrwać.

Mee ja tez slyszalem rozne opinie na temat ojca i syna ale jak do wyrwania to tylko do nich.Oni nie wyrywaja zebow oni je wyjmuja:) Leczylem tez u obu ,nie narzekam.Pozdrawiam:)

Dzięki za normalne odpowiedzi :)

Dobrego dentystę znajdziesz w jeziorku. sobota wieczór robią to solidnie szybko i za jednym zamachem. Tylko jest problem jest post i mają urlop.

Ja polecam jak najbardzie dr Głuszkowskieg, przyjmuje na Polowej chyba 15, w poniedziałęk tak jak ktoś tu napisał wyżej "wyjął" mi ósemki, nic nie czułem. Nim go poprosiłęm żeby na pamiątke zostawił mi te zęby to już miałem jej przed oczyma

P

a czemu chcesz je wyrwac? ja mam wszystkie inic zlego z nimi nie jest niedobrego. pozdrawiam

Jeśli Cię nie bolą, zostaw w spokoju. W przeciwnym razie - czasem potrzebny chirurg. Mój stomatolog zasugerował, że w moim przypadku potrzebne by bylo nacięcie dziąsla ;/ Mnie bolała 8-emka prawie tydzień, ale uspokoiła się. Może warto przeczekać ?/

Ele

Najczęściej ósemki krzywią zgryz i resztę zębów. W moim przypadku tak zaczęło się robić to się ich pozbyłem, zaczęły psuć to co aparat wyprostował

P

Tak jak mówi szablos - ósemki i w moim przypadku krzywią zęby.
Jestem już "po". Raz dwa pan doktor pozbył się obu zębów także jak najbardziej jestem zadowolona. Jedyny ból to kłucie przy znieczuleniu :P no i pewnie jak ono już odejdzie ale na razie cieszę się błogim stanem nic nie czucia :P

do Mee :
Tylko i wyłącznie p. Głuszkowski ( ten starszy ), super specjalista .
Mój mąż zaczął rwać w szpitalu u chirurga szczękowego ale nie dała rady, tzn on się strasznie bał a ona próbowała mu wyrwać wielgachnymi obcęgami a w koncu doszła do wniosku że niestety musi jechać do B-stoku do kliniki...ale postanowił jeszcze spróbować u p.Głuszkowskiego. Efekt : bezbolesny zastrzyk, rwanie małymi nowoczesnymi obcążkami w kilka-kilkanaście sekund, nawet nie wiedział kiedy :) Super, polecam z czystym sumieniem tego specjalistę. Koszt - coś koło 100 zł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
W związku z rozbudową działu handlowego, poszukujemy osoby na stanowisko handlowca w firmie MJ Jedwabne.Szukasz stabilnej pracy na dłużej w przyjaznym zespole? Zapewniamy niezbędne szkolenia. Wyślij zgłoszenie na adres: mj@mj.com.pl
mj@mj.com.pl
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org